stirile addsite logo

5 motive pentru a cumpara o camera spion

Camerele spion nu mai sunt astazi un lucru rar. Camere de supraveghere ascunse intr-o bricheta, in bec, in senzorul de incendiu, intr-un biblioraft sau in ceasul de mana sunt doar cateva dintre tipurile de camere video de spionaj pe care in urma cu zece ani le vedeati doar in filmele cu James Bond, iar acum le puteti cumpara foarte usor de pe Internet.

Iata cateva motive intemeiate pentru a lua in calcul sa va procurati o camera spion.

1.Motive de siguranta

Ca parte a sistemului dvs. de securitate, ar trebui sa luati in considerare si achizitionarea de camere spion. Mai ales daca obisnuiti sa calatoriti destul de des. Cu camerele ascunse montate in exteriorul si in interiorul casei dvs., puteti fi intotdeauna cu un pas inaintea intrusilor care vor sa va sparga locuinta. Atata timp cat infractorii nu vor fi constienti de existenta acestor camere, nu vor acorda atata atentie protejarii fetelor lor, oferindu-va astfel un avantaj valoros care poate fi folosit de politie. Ele sunt, de asemenea, o modalitate usoara de a obtine probe importante care pot fi utilizate ulterior in instanta.

2.Supravegherea copiilor

Copiii sunt cel mai important lucru pentru dvs. si uneori sa ii lasi singuri acasa este cel mai greu lucru. Sa le oferiti anumite sarcini de facut poate fi o modalitate de a-i mentine ocupati si sa le oferiti un sentiment de responsabilitate atunci cand sunt singuri acasa. Cu toate acestea, a verifica ce fac si cu cine se intalnesc poate fi o provocare pentru parintii ai caror copii au ramas acasa. Astfel, puteti cumpara mai multe camere spion si veti vedea in permanenta ce fac copiii dvs.

Cele mai citite articole

3.Protejarea afacerii dvs.

Ati alocat atat de mult timp pentru dezvoltarea business-ului dvs., incat sunteti dispus sa faceti orice pentru a-l proteja? Toti proprietarii unor afaceri stiu ca exista permanent riscul ca un angajat sa va fure sau sa existe scurgeri de informatii spre alte firme concurente. Sunt doar cateva dintre lucrurile pe care v-ati dori sa le evitati, insa de cele mai multe ori este imposibil. Cu ajutorul unor camere spion puteti verifica loialitatea angajatilor dvs. fara ca acestia sa stie, si astfel veti putea lua deciziile corecte pentru a proteja afacerea.

4.Monitorizarea bonelor

Daca nu aveti timp sa va ingrijiti de copii, veti avea cel mai probabil nevoie de o bona care sa aiba grija de ei. Dar, pe de alta parte, asta inseamna sa va lasati copii in mainile unui strain. De cele mai multe ori, bona pe care o angajati este o persoana pe care nu o cunoasteti cu adevarat sau chiar aproape de loc. Acum, nu mai trebuie sa va panicati. Cu ajutorul camerelor spion, puteti monitoriza indeaproape modul in care bona are grija de copiii dvs: daca ii hraneste des, daca se joaca cu ei etc.

5.Dovedirea unor ilegalitati

Sunteti santajati de cineva, seful va face avansuri nepotrivite la locul de munca? Cu ajutorul unei camere ascunse intr-un obiect comun (bricheta, stilou, nasturele de la haina) veti putea inregistra aceste ilegalitati pe care le veti putea prezenta public pentru a va face dreptate.

Cele mai citite articole

Read Previous

Principalele optiuni pe care le ofera chirurgia plastica pentru marirea buzelor

Read Next

Cat de rezistenta este o balustrada din sticla?

Most Popular