stirile addsite logo

TOP 12 cele mai bune Seriale turcești Subtitrat in Romana

TOP 12 cele mai bune Seriale turcești Subtitrat in Romana

Dacă ești fan al povestirii captivante, al personajelor convingătoare și al cinematografiei uluitoare, nu poți rata cele mai bune seriale turcești. Bogatul patrimoniu cultural al Turciei și tradițiile unice de povestire au dat naștere unora dintre cele mai de neuitat drame TV. De la drame istorice epice precum „Diriliș: Ertuğrul” până la seriale pline de dragoste precum „Kara Sevda”, există ceva pentru toată lumea. Și cu multe dintre aceste seriale disponibile acum pe Netflix, telespectatorii din întreaga lume s-au îndrăgostit de frumusețea și complexitatea povestirii turcești. Așadar, haideți să descoperim primele 20 de cele mai bune seriale turcești care au captat inimile și mințile de pe tot globul.

Fiecare serial turcesti va va sta la dispozitie pe Despre seriale . Îți va plăcea să te uiți la emisiunile tale preferate în timpul liber. Suntem încântați să vă oferim cea mai bună platformă de divertisment cu canalul Terasa cu carti. Vă va plăcea să vizionați canalele preferate și Episodul despre seriale în mod liber.

1. Resurrection Ertugrul (Diriliş: Ertuğrul):

O dramă epică istorică turcească, plasată în Turcia din secolul al XIII-lea, care urmărește viața lui Ertugrul și a tribului său. Învierea Ertugrul este un serial de televiziune turcesc popular bazat pe viața lui Ertugrul Bey, tatăl lui Osman I, fondatorul Imperiului Otoman. Serialul a câștigat popularitate în întreaga lume, în special în Orientul Mijlociu, Asia și Europa. Acesta este cel mai bun serial dramă turcesc din întreaga lume.

2. Dragoste infinita (Kara Sevda):

O poveste de dragoste turcească sfâșietoare între doi iubiți încrucișați, Kemal și Nihan. Endless Love” este titlul internațional al serialului turcesc „Kara Sevda”. Spectacolul urmărește povestea unui tânăr pe nume Kemal care se îndrăgostește de o tânără bogată pe nume Nihan, dar dragostea lor este complicată de mediile sociale diferite și de opoziția familiei lui Nihan. Serialul a devenit un succes uriaș în Turcia și a fost bine primit și în alte țări, câștigând mai multe premii și nominalizări.

3. Suleyman Magnificul (Muhteşem Yüzyıl)

Dramă istorică uluitoare despre viața celui mai puternic conducător al Imperiului Otoman, Suleiman Magnificul. Spectacolul urmărește povestea vieții lui Suleiman, inclusiv campaniile sale militare, alianțele politice și relația sa cu soția sa Hürrem Sultan. Serialul turcesc a câștigat popularitate pe scară largă, în special în Orientul Mijlociu, Asia și America Latină, și a fost lăudat pentru valorile sale ridicate de producție și performanțe puternice. The Magnificent Century este cel mai bun spectacol dramatic turcesc.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem - Wikipedia

4. In interior (İçerde)

İçerde este cel mai bun serial turcesc care urmărește povestea a doi frați care sunt despărțiți la o vârstă fragedă când tatăl lor este ucis. Unul dintre frați crește pentru a deveni ofițer de poliție, în timp ce celălalt devine criminal. Spectacolul explorează teme de familie, loialitate și trădare și prezintă scene de acțiune intense și performanțe puternice ale distribuției. Serialul a fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost lăudat pentru poveste și actorie.

Meet Volkan Sumbul: Screenwriter Extraordinaire of Hit Shows Icerde,  Yesilcam - North America TEN

5. Yaman (Medcezir)

Medcezir este un serial de dragoste turcesc de top care se bazează pe emisiunea de televiziune americană „The O.C.” Povestea îl urmărește pe Yaman, un tânăr dintr-o familie săracă, care este forțat să se mute la Istanbul după ce fratele său are probleme cu legea. Acolo, o întâlnește pe Mira, o tânără bogată care încearcă să scape de așteptările familiei ei. Spectacolul explorează teme ale clasei sociale, familiei și dragostei și prezintă performanțe puternice ale distribuției. Serialul a fost bine primit în Turcia și în alte țări și a ajutat la lansarea carierei mai multor actori ai săi.Latin Amerika, 'Medcezir' etkisinde - Quality Dergisi

6. Spune-mi tu, Marea Neagră (Sen Anlat Karadeniz)

Sen Anlat Karadeniz este cel mai bun serial de televiziune dramă turcesc care spune povestea unei tinere pe nume Nefes, care este forțată să se căsătorească cu un bărbat violent pe nume Vedat. Nefes scapă de soțul ei împreună cu fiul ei și caută refugiu într-un orășel de pe coasta Mării Negre. Acolo îl întâlnește pe Tahir, un pescar care o ajută și în cele din urmă se îndrăgostesc. Spectacolul explorează teme ale violenței domestice, dragostei și familiei și prezintă performanțe puternice ale distribuției. Serialul a avut un succes comercial și de critică în Turcia, iar personajul lui Nefes a fost lăudat pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la violența domestică în țară. Toate aceste despre seriale vă vor fi împărtășite pe care le vizionați în timpul liber.

Tell Me About The Black Sea | best turkish drama list

7. Unchiul Kara (Karadayı)

Cele mai citite articole

Karadayı este o dramă turcească de top care urmărește povestea unui bărbat pe nume Mahir, care lucrează ca cizmar în Istanbul, dar are un trecut ascuns ca fiu al unui lider al mafiei notoriu. Spectacolul explorează teme ale crimei, familiei și mântuirii și prezintă performanțe puternice ale distribuției. Serialul a fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost dublat în mai multe limbi pentru publicul internațional.

Karadayi ( THE UNCLE IN BLACK ).

8. Jocul tacerii (Suskunlar)

Suskunlar este un top zece seriale de televiziune turcești care spune povestea a patru tineri care sunt trimiși la un centru de detenție pentru minori după ce au fost acuzați în mod fals de o crimă. Spectacolul explorează teme de prietenie, loialitate și supraviețuire, în timp ce cei patru bărbați navighează pe viață în închisoare și încearcă să-și curețe numele. Serialul a fost bine primit în Turcia și a fost lăudat pentru portretizarea realistă a vieții din închisoare și performanțe puternice ale distribuției.

Game of Silence (Suskunlar)

9. Iubire Ascunsa (Aşk-ı Memnu)

Aşk-ı Memnu este un serial de dragoste turcesc de top care se bazează pe romanul cu același nume al lui Halid Ziya Uşaklıgil. Spectacolul spune povestea unei tinere pe nume Bihter, care se căsătorește cu un bărbat bogat de vârstă mijlocie pe nume Adnan, dar se îndrăgostește de nepotul său Behlül. Spectacolul explorează teme de dragoste interzisă, gelozie și clasa socială și prezintă spectacole puternice ale distribuției. Serialul a fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost dublat în mai multe limbi pentru publicul internațional. A fost refăcut în alte țări, inclusiv Grecia, Iran și India.

Forbidden Love | turkey drama

10. Razbunare pe tocuri (Ufak Tefek Cinayetler)

Ufak Tefek Cinayetler este cel mai bun serial turcesc de televiziune care spune povestea a patru prieteni de liceu care se reîntâlnesc ani mai târziu după ce unul dintre ei moare în împrejurări misterioase. Serialul explorează teme de prietenie, trădare și răzbunare, în timp ce cei trei prieteni rămași încearcă să descopere adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu prietenul lor. Serialul prezintă performanțe puternice ale distribuției și a fost lăudat pentru intriga sa plină de suspans și producția elegantă. A fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost dublat în mai multe limbi pentru publicul internațional.

Small Murders

11. A fost odata in Cukurova (Bir Zamanlar Çukurova)

Bir Zamanlar Çukurova este cel mai bun serial turcesc care spune povestea unei tinere pe nume Züleyha, care locuiește într-un mic sat din Çukurova în anii 1970. După ce s-a confruntat cu diverse provocări și tragedii, se mută în orașul Adana, unde se îndrăgostește de un bogat om de afaceri pe nume Yılmaz. Spectacolul explorează teme de dragoste, familie, clasă socială și migrație rural-urban. Serialul prezintă performanțe puternice ale distribuției și a fost lăudat pentru intriga sa complicată și portretizarea detaliată a vieții din Turcia rurală în anii 1970. A fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost dublat în mai multe limbi pentru publicul internațional.

Full Cast & Crew – Bir Zamanlar Çukurova (ATV) - Dizilah

12. O singură speranță este suficientă (Bir Umut Yeter)

Bir Umut Yeter este un popular serial dramă turcesc care spune povestea unei tinere pe nume Nehir, care este forțată să se căsătorească cu un bărbat pe nume Kemal, în ciuda faptului că este îndrăgostită de altcineva. După ce s-a confruntat cu diverse provocări și obstacole, Nehir încearcă să găsească o modalitate de a scăpa din căsnicia ei nefericită și de a-și urmări visele. Spectacolul explorează teme de dragoste, familie, auto-descoperire și împuternicire. Serialul prezintă performanțe puternice ale distribuției și a fost lăudat pentru profunzimea emoțională și povestirea convingătoare. A fost un succes comercial și de critică în Turcia și a fost dublat în mai multe limbi pentru publicul internațional.

Bir Umut Yeter

Marcați blogul nostru https://terasacucartiro.com pentru toate cele mai recente actualizări și ghiduri. Îți va plăcea să urmărești despre serialul tău preferat pe acest blog. Fiecare Episodul vă va fi împărtășit zilnic și veți fi urmărit împreună cu familia. Dacă vă place acest blog, comentați mai jos și adăugați un marcaj pentru noi actualizări.

Cele mai citite articole

Read Previous

Gătitul miresei: cele mai curioase obiceiuri din lume

Read Next

Containere Modulare: Revoluția Construcțiilor Moderne

Most Popular