stirile addsite logo

7 idei de ţinute cu sandale cu talpa joasă

Sandalele cu talpa joasă sunt o alegere perfectă pentru zilele călduroase de vară, când vrei să te simţi confortabil şi să arăţi superb. Iată 7 idei de ţinute cu sandale cu talpa joasă pe care trebuie să le încerci în această vară!

Rochie florală şi sandale cu talpa joasă

O rochie florală este o piesă feminină şi romantică, care îţi va da un aer proaspăt şi vesel. Pentru a completa look-ul, poartă o pereche de sandale platformă, într-o nuanţă neutră sau care se potriveşte cu una dintre culorile rochiei.

Pantaloni scurţi şi sandale cu talpa joasă

Pentru o ţinută casual şi relaxată, poţi combina o pereche de pantaloni scurţi din denim sau bumbac cu o bluză sau un tricou lejer. Alege o pereche de sandale cu talpa joasă, care să îţi ofere confort şi stil.

Fustă plisată şi sandale cu talpa joasă

Poţi alege o fustă plisată midi sau lungă, într-o culoare solidă sau cu un imprimeu discret. Pentru a echilibra volumul fustei, poartă o bluză sau un top simplu şi cambrat. Alege o pereche de sandale cu talpa joasă, care să se asorteze cu fusta sau să creeze un contrast interesant.

Salopetă şi sandale cu talpa joasă

Cele mai citite articole

Poţi alege o salopetă din denim sau dintr-un material mai fluid, într-o culoare neutră sau una mai îndrăzneaţă. Optează pentru o pereche de sandale cu talpa joasă, care să se potrivească cu salopeta sau să creeze un punct focal al ţinutei.

Costum şi sandale cu talpa joasă

Un costum este o alegere elegantă şi rafinată, care îţi va da un look profesionist şi chic. Pentru a da un aer mai relaxat şi mai modern ţinutei, poartă o pereche de sandale cu talpa joasă, care să se asorteze cu costumul sau să creeze un contrast frapant.

Rochie albă şi sandale cu talpa joasă

O rochie albă este o piesă clasică şi versatilă, care îţi va da un look fresh şi luminos. Pentru a aduce un plus de culoare şi de stil ţinutei, poartă o pereche de sandale cu talpa joasă, într-o nuanţă vibrantă sau cu un model interesant.

Jeans şi sandale cu talpa joasă

Alege o pereche de jeans într-o culoare clasică, cum ar fi albastru sau negru, sau una mai trendy, cum ar fi alb sau roz. Alege o pereche de sandale cu talpa joasă, care să se potrivească cu jeanşii sau să creeze un punct focal al ţinutei.

Vrei mai multe idei? Apelează la agenţia de ppc Campaigns care oferă servicii profesionale in domeniu Fashion si Lifestyle!

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să protejezi parchetul împotriva zgârieturilor: Sfaturi și recomandări pentru a-l păstra în perfectă stare

Read Next

Ţinute pentru bărbaţi: ce trebuie şi ce nu trebuie să faci

Most Popular