stirile addsite logo

Care sunt tinutele ideale pentru un shooting aniversar?

In momentul in care se angajeaza un fotograf de copii pentru ziua de nastere, majoritatea participantilor in cadrul unei astfel de activitati se vor astepta intotdeauna la poze care au un aspect aparte, interesant, dar totodata impecabil. 

Mai mult de atat, persoanele care iau in calcul o astfel de posibilitate se vor pregati pentru a putea iesi cat mai bine in poze, iar acest lucru inseamna intotdeauna alegerea make-upului potrivit, precum si alegerea unor tinute impresionante. Totusi, multe persoane exagereaza mai ales atunci cand vine vorba de astfel de activitati, fapt pentru care nu aleg intotdeauna cele mai potrivite piese vestimentare.

In cazul in care sarbatoritul sau sarbatorita participa la sedinte foto aniversare, acestia trebuie sa ia in calcul urmatoarele stiluri de tinute, in asa masura incat rezultatele finale sa fie intotdeauna cele mai potrivite:

Stilul clasic

Stilul clasic presupune intotdeauna rochiile de dimensiuni considerabile si un design interesant care pot iesi oricand in evidenta. Printre cele mai utilizate se numara rochiile de printesa care sunt extrem de apreciate de catre majoritatea persoanelor, insa acestea trebuie sa ia in calcul si faptul ca o rochie care prezinta un design extrem complex nu va arata intotdeauna bine. Asadar, rochiile trebuie sa aiba un croi delicat, sa prezinte materiale de calitate, dar si un design modern si o paleta cromatica placuta, pentru a se vedea cat mai bine in poze. 

In ceea ce priveste sarbatoritii, in cazul in care doresc sa abordeze stilul clasic, acestia pot opta pentru costume. Totusi, este intotdeauna recomandat ca acestea sa prezinte intotdeauna masurile potrivite. 

Cele mai citite articole

Atat un costum mult prea mare, cat si un costum mult prea mic nu vor arata foarte bine in momentul in care se vor realiza pozele. Mai mult de atat, este important de luat in calcul si croiul unui astfel de costum.

Stilul casual

Cand vine vorba de stilul casual, majoritatea fetelor incearca sa imite ceea ce vad pe Instagram, luand in calcul ca majoritatea Influencerilor de pe platforma posteaza astfel de tinute. Intotdeauna stilul casual este extrem de util, datorita faptului ca majoritatea pieselor sunt create in asa masura incat sa fie potrivite pentru oricine, indiferent de tipul de silueta sau inaltime.

Inclusiv in cazul shootingurilor aniversare se pot folosi piese precum rochii cu un design minimalist, pantaloni supradimensionati, tipuri cu un croi interesant, sacouri si chiar camasi masculine. De altfel, accesorizarea nu ar trebui sa lipseasca.

Tinute conform temei

In cazul in care petrecerea aniversara are o tematica aparte, atunci si tinutele ar trebui sa fie realizate in functie de aceasta. Spre exemplu, printre cele mai utilizate tipuri de tinute se numara cele all white sau all black. Totusi, pot fi concepute si tinute glam sau classy.

Toate acestea vor arata impecabil in cadrul petrecerilor cu o anumita tematica, iar fotografiile vor arata intotdeauna impecabil. De altfel, in cazul pozelor de grup, acestea vor fi echilibrate si armonioase, datorita faptului ca toti participantii poarta in mare masura piese asemanatoare, care fac parte din aceeasi tematica.

Cele mai citite articole

Read Previous

Episodul 69, Sezonul 3 din Hercai, Inima Schimbatoare – Bolum

Read Next

Cum a afectat pandemia COVID angajatele din Cartierul Roşu din Amsterdam

Most Popular