stirile addsite logo

Ce pantaloni ar trebui să dețină un bărbat la modă în garderoba sa?

Bearded young man in jeans and leather jacket moving down street of the city while chilling with purebred dog

Ce pantaloni ar trebui să dețină un bărbat la modă în garderoba sa?

Majoritatea bărbaților consideră că blugii sunt cei mai potriviți pentru ținutele vestimentare de zi cu zi. Indiferent de preferințele vestimentare, o garderobă trebuie să includă cel puțin o pereche de blugi. Confortul și stilul casual sunt motivele pentru care blugii sunt atât de populari. Totuși, un bărbat modern ar trebui să aibă în garderoba sa și alte câteva modele de pantaloni, pe lângă blugii clasici. Unii bărbați preferă pantalonii chino, alții pantalonii de costum. Cert este că pantalonii pot fi alternativa mai elegantă și la fel de confortabilă pentru blugi.

Câte perechi de pantaloni ar trebui să existe în garderoba unui bărbat?

Pentru acei bărbați care preferă garderobele minimaliste, garderoba lor ar trebui să includă trei perechi de pantaloni și o singură pereche de blugi. Accesați https://answear.ro/m/adidas/barbati/imbracaminte/pantaloni pentru a explora o selecție amplă de pantaloni la modă pentru bărbați. Prima pereche de pantaloni moderni lungi a fost purtată cu secole în urmă și încă de atunci, pantalonii au devenit o piesă vestimentară esențială pentru toți bărbații din diferite medii, indiferent de poziția socială, de clasa economică și de convingerile politice. Există câte o pereche de pantaloni pentru cerințele fiecărui bărbat, iar avantajul lor este acela că pot fi ajustați, scurtați și purtați în diferite sezoane și la diferite ocazii. Pantalonii chino sunt de bază în garderoba unui bărbat. În timpul sezonului rece, pot fi purtați la o cămașă și un cardigan descheiat, iar în sezonul cald, pot fi purtați cu tricouri confortabile și cu adidași sau teniși. Spre deosebire de blugi, pantalonii chino sunt mai eleganți, mai profesionali și contribuie la ținute vestimentare ireproșabile. O altă pereche de pantaloni de care bărbații au nevoie în garderobele lor sunt pantalonii de costum. În viața fiecărui bărbat, există ocazii care impun un cod vestimentar formal. Chiar dacă la servici nu purtați ținute formale, tot veți avea nevoie de o pereche de pantaloni de costum. Iar dacă obișnuiți să vă îmbrăcați zi de zi în costum, atunci o pereche de pantaloni suplimentară va spori longevitatea costumului. Veți avea de ales dintre pantaloni drepți și pantaloni cu pliuri.

Pantalonii de costum tradiționali au pliuri de material chiar sub talie, de fiecare parte a mușchilor. Aceste pliuri arată grozav, adaugă o notă de stil și oferă picioarelor mai mult spațiu și libertate de mișcare. Pantalonii cu pliuri sunt perfecți pentru mediul de afaceri unde sunt acceptate stilurile mai tradițional, deși pot fi purtați oricând. În schimb, pantalonii drepți nu au pliuri în față și se pot purta și cu alte articole vestimentare din afara sferei formale.

Ce tipuri de pantaloni sunt necesari în garderoba sport a unui bărbat?

Cele mai citite articole

Dacă până acum s-a menționat că blugii, pantalonii chino și pantalonii de costum sunt esențiali în garderoba unui bărbat modern, atunci trebuie să aducem în discuție și pantalonii necesari pentru ținutele sportive sau athleisure. În sezonul cald, vă puteți baza pe o pereche de pantaloni scurți blugi bărbați, care se potrivesc atât la tricouri, cât și la cămăși cu mâneci scurte. De asemenea, se pot purta cu adidași, pantofi sport și teniși.

Young man in lobby leaning against wall, hands in pockets, looking at camera smiling

Atunci când vă așteaptă o zi foarte încărcată, cu temperaturi ridicate, pantalonii scurți din denim sunt aliatul principal. Din garderoba sport nu ar trebui să vă lipsească o pereche de pantaloni de trening, numiți adesea joggers. Veți găsi o colecție amplă EA7 Emporio Armani pe answear.ro pentru a vă completa garderoba cu piesele vestimentare sport de care aveți nevoie.

Ce stil de pantaloni veți alege depinde parțial de preferințele personale și de tipul de corp. În general, tipul de corp joacă un rol important în alegerea stilurilor de pantaloni. În timp ce bărbații slabi, cu picioare lungi pot purta atât pantaloni drepți, cât și pantaloni cu pliuri, nu vor arăta la fel de grozav în pantaloni chino sau în pantaloni de blugi scurți.

Pe de altă parte, bărbații corpolenți sau mai scunzi trebuie să fie mai atenți atunci când își aleg pantalonii, deși lor li se potrivesc foarte bine pantalonii scurți din blugi și o varietate de pantaloni. Bărbații mai mari vor evita pantalonii cu pliuri, deoarece volumul suplimentar pe care îl adaugă pliurile ar putea oferi impresia unei greutăți și mai mari.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ultimul dans pentru Rafa Nadal, pe zgura de la Paris? Iată ce șanse are să câștige Roland Garros 2023!

Read Next

Ghid pas cu pas pentru instalarea unui dedurizator de apa

Most Popular