stirile addsite logo

Cu ce curățăm geanta de piele?

Multe femei nu își pot imagina garderoba fără un astfel de accesoriu precum o geantă feminină la modă. Iubitoarele de accesorii din piele au de obicei în colecția lor cel puțin o duzină de modele de diverse tipuri de genți de mână. Merită să știți cum și cu ce să curățați o geantă din piele, astfel încât aceasta să vă uimească în orice moment prin aspectul și funcționalitatea impecabile.

Cu ce curățăm geanta de piele?

Merită să ne dăm seama că gențile de la cei mai buni designeri mondiali, precum Karl Lagerfeld, necesită un tratament special. Metoda de curățare va depinde, de asemenea, de motivul murdăririi genții. Merită să aveți întotdeauna la dumneavoastră un pachet de șervețele umede pentru copii, care să nu conțină alcool și să fie utile în cazul curățării de urgență a genții.

Cu ce curățăm geanta de piele?

Proprietarele de genți din piele nu realizează adesea că îngrijirea adecvată le poate face să arate ca noi pentru mulți ani. Pielea naturală este o materie primă care necesită protecție și îngrijire corespunzătoare. 

Curățarea completă a unei genți din piele trebuie efectuată de cel puțin câteva ori pe an. Este un proces care poate salva aspectul gadgetului în situația în care acesta și-a pierdut strălucirea și au apărut pete inestetice pe suprafața lui.

Cele mai citite articole

Dacă geanta de mână din piele este acoperită cu murdărie și diverse tipuri de decolorare, merită să luați o cârpă umedă din microfibră, precum și lichid de spălat vase sau alcool.

Laveta din microfibră trebuie să fie suficient de moale și delicată pentru a nu zgâria suprafața genții. Spirtul, pe de altă parte, este util pentru petele foarte încăpățânate care sunt greu de îndepărtat.

Curățarea unei genți din piele pas cu pas

Merită să ne amintim că procesul de curățare a unei genți din piele trebuie să fie unul complex, așa că nu trebuie să uitați de interiorul acesteia. Cel mai adesea conține firimituri, praf și obiecte mărunte inutile. La începutul curățării, merită să întoarceți căptușeala pe dos și să scuturați întregul conținut al genții. Dacă starea căptușelii lasă de dorit, se poate spăla manual și numai după ce s-a uscat, se începe a doua etapă de curățare.

O cârpă umedă din microfibră umezită cu lichid de spălat vase va fi perfectă pentru curățarea suprafeței exterioare a genții. Lichidul de spălat vase este atât de delicat încât nu va deteriora pielea și, în același timp, poate face față diferitelor tipuri de murdării persistente. In cazul petelor persistente, precum petele de tuș de pix, se va potrivi mult mai bine spirtul, care poate fi înlocuit și cu parfum sau deodorant.

Pentru ca geanta să arate așa cum trebuie după curățare, îi puteți șterge suprafața cu o cremă grasă. Este suficient să puneți un pic de cremă pe un disc de bumbac și apoi să îl frecați ușor în piele. Crema redă o strălucire frumoasă pielii naturale și o protejează împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi zgârieturile și abraziunile.

Cele mai citite articole

Read Previous

Eleganța feminină: 6 sfaturi de stil pentru un aspect impecabil

Read Next

Casinourile online: care sunt avantajele de care ar trebui să ții cont?

Most Popular