stirile addsite logo

Cum să alegi geaca de bărbați perfectă pentru mers la birou: culoarea, croiul și materialul

Cum să alegi geaca de bărbați perfectă pentru mers la birou: culoarea, croiul și materialul

Când vine vorba de moda masculină, jachetele sunt o parte esențială a oricărei garderobe formale de lucru. Alegerea jachetei potrivite pentru birou este esențială pentru a arăta elegant și profesionist. În acest articol, vom explora cele mai bune practici pentru selectarea unei geci bărbătești pentru mersul la birou în ceea ce privește culoarea, croi și materialul. 

Cu aceste sfaturi la îndemână, poți fi sigur că look-ul tău este întotdeauna pus la punct!

I. Culoare

Unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o geacă de bărbați pentru birou este culoarea. Culorile neutre sunt de obicei preferate, deoarece creează un aspect atemporal care nu va fi depășit de tendințele sezonului următor. Cele mai populare opțiuni neutre includ albastru marin, gri, negru și bej, cum sunt cele oferite de Gama.ro. Cu toate acestea, dacă doriți să ieșiți în evidență, îmbrățișând în același timp un aspect mai formal, nuanțele de verde închis sau de burgundy sunt și ele alegeri frumoase. Când vine vorba de jachete cu modele sau mai strălucitoare, acestea sunt mai bine evitate, deoarece vă diminuează aspectul profesional și pot atrage atenția de la fața dvs. în timpul ședințelor sau prezentărilor de la locul de muncă.

II. Croiul

Croiul jachetei de birou joacă, de asemenea, un rol important în crearea unui aspect îngrijit la locul de muncă. Blazerele sunt, în general, preferate datorită croielii lor care accentuează frumos formele corpului, fără a fi prea revelatoare sau prea strâmte; cu toate acestea, se pot purta și geci dacă preferați ceva mai puțin structurat, cu mai mult spațiu pentru mobilitate pe parcursul sarcinilor zilnice. În plus, asigurați-vă că, indiferent de croiul pe care îl alegeți, acesta se potrivește corect în jurul umerilor – acest lucru va ajuta la evitarea oricăror umflături inestetice atunci când sunteți așezat la conferințe sau întâlniri cu clienții. 

III. Material

Cele mai citite articole

Pe lângă considerațiile legate de culoare și croi atunci când alegeți o geaca pentru mers la birou, trebuie să țineți cont și de material, deoarece anumite țesături nu rezistă bine în anumite condiții (zilele ploioase). Alegerea unor materiale impermeabile te poate scuti de multe bătăi de cap viitoare! 

Când vine vorba de alegerea unei jachete pentru a merge la birou, există o mulțime de opțiuni disponibile – dar nu toate jachetele sunt create la fel! Pentru a vă asigura că aveți un aspect profesional, dar rămâneți confortabil pe tot parcursul zilelor lungi la serviciu (și nu numai!), alegeți un blazer de culoare neutră sau o geacă confecționată din materiale impermeabile – credeți-ne; această combinație nu vă va conduce niciodată greșit!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce oferă căminul Affinity Polizu Residence bătrânilor?

Read Next

Masinile electrice copii – o idee buna? Care le sunt avantajele?

Most Popular