stirile addsite logo

De ce să alegi un odorizant auto profesional

De ce să alegi un odorizant auto profesional

Grija pe care o acorzi maşinii tale se vede în aspectul ei exterior şi interior şi se resimte în atmosfera din habitaclu. O maşină curată şi îngrijită, cu aerul împrospătat permanent, îţi oferă o senzaţie de prospeţime la volan sau ca pasager. Indiferent de numărul de kilometri pe care îl parcurgi, te simţi mai relaxat şi mai confortabil atunci când respiri aer curat şi bine înmiresmat. După ce au îmbunătăţit calitatea aerului din locuinţe şi birouri, difuzoarele de uleiuri esenţiale încep să numere foarte mulţi adepţi şi în rândul proprietarilor de automobile. Iată câteva motive pentru care odorizantele auto profesionale Imker sunt alegerea naturală pentru ambientul maşinii tale.

Elimină mirosurile neplăcute, împrospătează aerul

Principalul beneficiu al unui astfel de odorizant este funcţia de împrospătare a atmosferei din habitaclu. Aparatul îndepărtează permanent mirosurile neplăcute provocate de instalaţia de climatizare, de fumul de ţigară, de animale de companie, de degradarea în timp a tapiţeriei sau orice eveniment neplăcut. Mirosul plăcut de parfum pe care îl eliberează durează săptămâni întregi.

Funcţie de umidificator auto

Calitatea aerului pe care îl respiri într-un mediu închis cum este interiorul unei maşini este esenţială pentru starea ta de bine şi chiar pentru sănătatea ta. Diferenţele de temperatură dintre interior şi exterior, starea generală a instalaţiei de climatizare care se poate umple în timp de bacterii periculoase, poluarea, noxele şi condiţiile de mediu în care circuli influenţează negativ aerul care intră în habitaclu. Uleiurile esenţiale difuzate de odorizantul auto profesional purifică şi hidratează, elimină uscăciunea pielii, a buzelor şi a sinusurilor. Vaporii de uleiuri pe care îi eliberează difuzorul contribuie la stabilirea acestui echilibru important pentru sănătatea ta.

Potrivire perfectă în suportul pentru pahar

Spre deosebire de brăduţii care zboară pe sub oglinda retrovizoare sau pătează bordul din cauza substanțelor pe care le conţin, odorizantele auto profesionale sunt concepute special pentru suportul de pahar din dreapta şoferului. Prezenţa în habitaclu este minim invazivă şi nu trebuie să-ţi faci griji că se va vărsa sau va produce alte accidente casnice în maşină.

Alimentare cu baterie sau la priza auto

Cele mai citite articole

Cu toate că a fost conceput pentru şoferi şi pentru a împrospăta aerul din habitaclu, odorizantul cu uleiuri esenţiale nu trebuie să rămână blocat în maşină. Alimentarea cu baterie te ajută să îl iei cu tine oriunde faci o pauză de la condus. La întoarcerea în maşină îl poţi conecta prin USB la priza auto pentru încărcarea acumulatorului.

Moduri de difuzare diverse, uşor de accesat

Dispozitivul electronic este chiar la îndemâna şoferului, cu butoane foarte uşor de accesat. Asemenea aparatelor staţionare pentru casă şi birou, poţi alege modul de difuzare continuă sau intermitent. Acest lucru este de ajutor în special pentru călătoriile lungi, făcând posibilă eliberarea mirosului plăcut în interior până ajungi la destinaţie. Pentru naveta zilnică, aparatul poate fi stabilit să funcţioneze în continuu.

Diversitate de lumini

În special pentru călătoriile de noapte sau împreună cu copii, odorizantul profesional poate deveni o atracţie în sine, deoarece este iluminat cu LED până la 7 culori. Alegerea unor lumini variabile poate fi formula prin care reuşeşti să rămâi concentrat la volan atunci când conduci.

Uleiurile esenţiale sunt mai mult decât furnizoare de miros plăcut. Aceste substanţe puternice şi concentrate interacţionează cu sistemul limbic al creierului uman, iar atunci când sunt inhalate reduc stresul şi cresc vigilenţa şi capacitatea de concentrare, absolut necesare atunci când conduci. Proprietăţile antimicrobiene ajută la eliminarea germenilor nedoriţi din interior, care altfel ar fi inspiraţi în plămâni.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să organizezi o petrecere tematică pentru copilul tău

Read Next

Cinci lucruri care nu ar trebui lipsească de la o nuntă din zona Sibiu

Most Popular