stirile addsite logo

Impermeabilizare fundație

Fundația este o componentă vitală a unei case puternice, durabile și sigure. O fundație bine construită susține, de asemenea, greutatea casei, transferand încărcătura casei pe bază și în sol, rezistând forțelor seismiceprecum si atacului apei . În plus, o fundație de calitate previne infiltrarea apei asigurand hidroizolarea. O fundație prost proiectată, fără o impermeabilizare adecvată, poate duce la pătrunderea umezelii și la daune structurale semnificative.

Cum se infiltrează apa în pereții fundației

Apa se poate infiltra în fundație din cauza unei pânze freatice de apa  înalte, inundații și presiuni hidrostatice. Toate aceste situații contribuie la infiltratii de apa în  fundație, ducând la reparații complicate și costisitoare. În plus, excesul de umiditate, va crește umiditatea relativă în interiorul unei case sau clădiri, crescând potențialul de condens și  de dezvoltare a mucegaiului și a altor alergeni. de aceea este recomandata hidroizolatia impermeabilizarea fundației

Cele mai citite articole

Cum impermeabilizam fundația

Printre cele mai bune hidroizolatii,eficienta în timp , pentrufundatii  din beton este tehnologia de impermeabilizare cristalina care confera protectie totala a structurii tratate cum ar fi anticoroziune,rezistenta ciclu inghet-dezghet,atac chimic pH 3-11 permanent,autoreparare de fisuri in contact cu molecula de apa pe toata durata de viata a construcției tratate. Materialele de hidroizolație cristaline vă impermeabilizeaza si va proteja pereții fundația de infiltratii si daunele pe care apa le face prin pătrunderea și înghețarea în fundație.

Tehnologia  de hidroizolație cristalina se poate aplica prin pensulare sau direct in masa betonului. Aici pătrunde în porii betonului și formează un corp comun cu acesta Acest lucru transformă betonul poros într-unul solid  și rezistent si impermeabil, PENETRON® devine parte integrala a betonului, crescând rezistenta și durabilitatea suprafețelor tratate.

Un avantaj semnificativ al acestui material este aplicarea simplă care  poate fi realizată de catre persoane specializate sau nespecializate , prin pensulare pe suprafete umede ,atat pe intrafata sau intrados sau adaugare in masa betonului ,aceasta eliminand o mare parte din costurile cu manopera,interventia omului fiind minima .

Cele mai citite articole

Read Previous

Cele mai eficiente metode de tras tabla auto: 5 sfaturi pentru mecanici

Most Popular