stirile addsite logo

Modificarile de ultima ora la o nunta

In acest articol vom trata modificarile de ultima ora de la o nunta atunci cand vine vorba de un taraf sau formatie.

Un lucru foarte important de retinut este faptul ca solicitarile trebuie sa fie rezonabile. Pentru a adauga o melodie in lista de seturi, multe persoane trebuie sa invete melodia respectiva pentru a canta cu bine. Tinand cont de faptul ca este vorba despre mai multe persoane, nu doar de una, intreaga trupa trebuie sa se armonizeze iar acest lucru implica repetitii indelungate. Tinand cont de acest aspect, daca cu o zi inainte de nunta vrei o piesa complet noua, nu te supara daca nu se poate si accepta una similara pe care trupa o stie deja.

In timp ce taraful de nunta va face tot posibilul pentru a raspunde oricarei solicitari de ultima ora, retine ca uneori nu este posibil. Sunt trupe care prefera sa nu cante o melodie decat sa o cante prost.

Cele mai citite articole

Fiecare trupa este unica

Daca ai vazut o trupa care a cantat perfect la o nunta si ti-a placut, atunci ar trebui sa o angajezi pe aceeasi deoarece este posibil sa nu obtii aceleasi rezultate de la alta. Desi multe trupe sunt similare – pot avea aceeasi instrumentatie sau unele dintre aceleasi melodii pe lista lor – fiecare trupa are propria vibratie si propriul stil.

Personalul poate fi interschimbabil si cantecele se pot schimba, dar modul in care totul se desfasoarea poate determina atmosfera generala. Deci, daca te astepti la ceva extrem de specific, asigura-te ca ai gasit exact trupa care poate genera atmosfera dorita.

Cele mai citite articole

Read Previous

Spațiul comercial optim de închiriat pentru afacerea ta

Read Next

Ce inseamna cheltuielile inutile pentru bugetul tau?

Most Popular