stirile addsite logo

Simți vreo surpriză? Iată ce îți propun bookmakerii pentru sezonul de Formula 1!

Simți vreo surpriză? Iată ce îți propun bookmakerii pentru sezonul de Formula 1!

Neerlandezul Max Verstappen are doar 25 de ani și se îndreaptă cu viteză către cel de-al treilea titlu consecutiv în Formula 1. O nouă reușită i-ar deschide larg porțile către doborârea recordului all-time, pe care îl împart Michael Schumacher și Lewis Hamilton. 

Neamțul și britanicul au câștigat de câte șapte ori trofeul de campion în Marele Circ, însă anii pe care Verstappen încă îi are la dispoziție sunt suficient de mulți pentru a-i oferi speranțe la doborârea recordului. 

Mai mult decât atât bookmakerii consideră că este aproape imposibil ca tânărul pilot să piardă titlul în 2023. Cu toate acestea, pariorii pot să profite de unele cote foarte interesante la pariurile sportive pe Formula 1 – iată despre ce variante de pariere este vorba!

Ce cote poți lua în calcul pentru pariuri pe Formula 1

Cota pentru succesul lui Max Verstappen la finalul acestui sezon de Formula 1 este una pe care pariorii nu au foarte multe motive să o ia în calcul atunci când mizează pe evenimente din Marele Circ. Este vorba despre o cotă infimă, de 1,03.

Acest lucru deschide, însă, oportunități importante pentru cei care vor să mizeze pe alte evenimente sau pe surprize istorice. De exemplu, dacă crezi că ceva ieșit din comun se poate întâmpla cu sportivul neerlandez, poți miza pe unul dintre urmăritorii săi, astfel:

Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing). Colegul de echipă al lui Max Verstappen are cota 29,00 la câștigarea competiției, respectiv 1,44 la o clasare pe locul secund. Cota 1,44 este tentantă pentru orice parior, mai ales având în vedere statutul important pe care îl are Perez în Formula 1 și experiența sa. 

Cele mai citite articole

Totodată, echipa din care face parte îl transformă într-un candidat important la primele locuri, iar colaborarea cu Verstappen îi oferă o șansă clară la clasarea pe locul 2. Cota se poate modifica pe parcursul sezonului, la fel ca celelalte pe care ți le prezentăm în acest articol.

Lewis Hamilton (Marea Britanie, Mercedes). Britanicul a dorit să continue ca pilot, cu scopul de a câștiga încă un trofeu, prin care să devină lider solitar în clasamentul all-time. El a ratat șansa în 2022, după un final controversat de sezon.

În prezent, el are cota 41,00 să câștige competiția, însă o clasare pe locul 2 a britanicului este cotată cu 3,50. Cu certitudine, Hamilton nu duce lipsă de fani, iar dacă ești printre ei vei dori să mizezi pe o cotă atât de frumoasă. 

Deși nu este văzut favorit principal nici la poziția secundă, Hamilton a demonstrat deseori că are talentul și experiența necesare pentru a da peste cap calculele hârtiei. Așadar, dacă vrei să mizezi pe o surpriză majoră pentru finalul sezonului 2023 de F1, un pariu plasat pe clasarea lui Hamilton pe locul 2 este o idee excelentă.

În concluzie, F1 oferă câteva oportunități excelente inclusiv pentru pariori. Devenit o resursă generoasă de divertisment de cea mai bună calitate, sportul cu motoare va continua să atragă atenția fanilor de pretutindeni și să le ofere acestora experiențe de neuitat, mai ales dacă pariază cu responsabilitate pe favoriții lor.

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Read Previous

5 sfaturi utile pentru a avea un corp bine definit

Read Next

10 exercitii pentru abdomen de facut acasa

Most Popular