stirile addsite logo

Strategiile de poker înseamnă mai mult decât celebra “poker face”

Strategiile de poker înseamnă mai mult decât celebra “poker face”

Pokerul în sine este un joc mult mai complex decât lasă să se vadă, ceea ce ne transmite doar cât de multe avem de pierdut dacă nu aprofundăm măcar puțin acest joc și toate aspectele sale. Nu te poți numi jucător adevărat de cazino dacă nu ți-ai pus în minte să marchezi și prima ta victorie de la un turneu de poker, lucru care pentru alți profesioniști de poker ar însemna apogeul carierei lor. Indiferent care îți sunt planurile, astăzi suntem aici pentru a vorbi despre strategiile de poker și despre cum ele nu se rezumă doar la a-ți ascunde emoțiile punând celebra poker face în fața tuturor. Pokerul și strategiile din poker sunt mult mai mult, iar acum ai oportunitatea de a afla și alte lucruri împreună cu noi.

Bazele în Poker

Dacă ești totuși începător în ale pokerului, trebuie cu siguranță să știi că nu este deloc ușor să câștigi la singurul joc de îndemânare, unde norocul chiar nu contează. Pokerul este singurul joc de noroc unde nu ai nevoie de noroc. Trebuie doar să te afli pe Mr Bit Casino Online, să faci tot ce îți stă în putință pentru a învăța cât mai rapid care sunt bazele acestui joc. Pokerul poate fi jucat în sute de feluri, iar în primă fază contează foarte mult și la ce tip de poker te joci. Poate fi cel cu 5 cărți sau cel cu 2 cărți, ele fiind cele mai frecvent întâlnite. Te poți afla la o masă de Poker american sau la o masă de Poker european. Îți vom rezuma care este principiul de bază în toate jocurile de poker și poate așa vei înțelege de ce este un joc de îndemânare și nu de noroc.

Când te instalezi la o masă de Poker alături de alți jucători, ai de făcut câteva alegeri importante deoarece principalul tău obiectiv este să ai cea mai mare combinație de cărți dintre toți cei care se află la masa de joc. Această mână este combinată cu cărțile din mână pe care le primești de la dealer, cu cele pe care dealerul le pune pe masa de joc, pentru ca toți jucătorii să le poată folosi pentru mâinile proprii. Dacă joci Texas Holdem, vei observa destul de rapid că fiecare mână de Poker trece foarte rapid, mai ales dacă ești un jucător care nu riscă foarte mult. Vei da fold destul de frecvent pentru a conserva resursele financiare. Și așa se creează o strategie. Trebuie să intri în joc, să știi ce potențial au cărțile tale și să acționezi în consecință. 

Strategii utile pentru începători

Nu trebuie să fii profesionist la un joc, fiecare dintre noi a început de undeva să învețe poker și pe parcurs ne-am perfecționat tot mai mult. Tocmai de aceea avem pentru tine câteva sfaturi pentru începători și strategii care funcționează destul de bine atunci când ești la început cu jocul, dar și câteva strategii pe care le poți aplica dacă ai deprins deja bazele acestui joc și te consideri într-un fel sau altul avansat sau cunoscător.

Prima strategie pe care trebuie să o cunoști dacă ești începător este cea legată de principiul matematic din spatele jocului. Practic, trebuie să înțelegi care sunt șansele de câștig judecând după cărțile care au ieșit deja din joc, dar și după cărțile pe care le ai în mână. A doua strategie este cea de bază pentru înțelegerea corectă a potențialului pe care îl au primele cărți pe care le ai în mână. Asta poate însemna că unele mâini de început pot fi mai slabe decât par, iar altele pot fi mai bune decât par. Bazele jocului te vor ajuta să înveți care sunt mâinile bune și care sunt cele de care trebuie mereu să fugi.

Strategii pentru jucătorii avansați

Cele mai citite articole

Dacă ai trecut deja de bazele jocului de poker și ești pregătit să te așezi la mesele unde sunt adevărații jucători profesioniști, este timpul să discutăm despre care ar putea fi lucrurile importante ce țin de stilul de joc, ce transmite acesta și cum să te faci înțeles așa cum îți dorești la masa de joc, în același timp în care îi înțelegi și pe restul.

Vom începe astfel cu prima strategie pentru jucătorii avansați care ne spune că trebuie să ai grijă până și la poziția pe care o ai la masa de joc în raport cu dealerul. Este strategic să fii așezat la masă cât mai departe de dealer. Ideal ar fi să fii ultimul căruia dealerul îi dă cărți deoarece vei fi ultimul care pariază, ceea ce înseamnă că vei avea o idee clară despre deciziile celorlalți jucători în raport cu ceea ce trebuie să faci tu.

A doua strategie pe care trebuie să o stăpânești este arta bluffingului sau modul cel mai eficient pentru a juca poker. Blufful este mișcarea pe care o faci la Poker atunci când îți dorești ca adversarii tăi să creadă că ai o mână pe care defapt nu o ai. Să minți intenționat doar pentru a-i forța pe ceilalți să se retragă sau să parieze mai mult pentru că pur și simplu vor să câștige, dar tu știi că nu au nicio șansă.

Concluzie

Mai există o categorie de strategii pe care le poți aplica, dar acelea au legătură cu stilul tău de viață, cu modul în care te odihnești sau cu ceea ce faci atunci când te pregătești de un nou turneu.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce sunt dușurile bucale

Read Next

Alegând împreună saltele la comandă

Most Popular