stirile addsite logo

10 stiluri de manichiuri pentru unghii frumoase și elegante

Close up of beautiful female hands having manicure treatment. Nail polishing.

Manichiura este un mod excelent de a-ți arăta personalitatea și stilul, iar astăzi există o mulțime de opțiuni pentru a alege dintr-o varietate de modele și stiluri. Indiferent dacă alegi o manichiură simplă și elegantă sau una plină de culori și modele, există cu siguranță o variantă potrivită pentru fiecare.

  • Manichiura clasică

Manichiura clasică este cea de bază, care implică aplicarea unui strat de lac transparent sau de culoare solidă pe unghii. Aceasta este perfectă pentru cineva care dorește unghii simple și elegante.

  • Manichiura french

Manichiura french este o manichiură clasică, ce implică aplicarea unui strat de lac alb sau roz deschis pe vârful unghiei, urmat de un strat de lac transparent sau de culoare solidă pe restul unghiei. Este perfectă pentru cineva care dorește o manichiură elegantă și sofisticată.

  • Manichiura ombre

Manichiura ombre este o manichiură modernă, care implică amestecarea a două culori pe unghii pentru a crea un efect de gradient. Această manichiură poate fi realizată cu două culori diferite sau cu nuanțe similare de aceeași culoare.

  • Manichiura cu sclipici

Manichiura cu sclipici este perfectă pentru cineva care dorește să adauge un pic de strălucire la unghii. Sclipiciul poate fi aplicat peste un strat de lac de culoare solidă sau pe o manichiură ombre pentru a crea un efect strălucitor.

  • Manichiura cu motive

Manichiura cu motive este creativă și implică aplicarea unor modele și desene pe unghii. Aceste modele pot fi aplicate folosind o pensulă mică sau șabloane, și pot include o varietate de motive, de la flori și frunze la dungi și puncte.

  • Manichiura cu efect de marmură

Cele mai citite articole

Manichiura cu efect de marmură este o manichiură unică. Implică aplicarea unor picături de lac de diferite culori pe unghie, apoi amestecarea lor pentru a crea un efect de marmură. Poate fi creată cu o varietate de culori și poate fi personalizată pentru a se potrivi stilului individual.

  • Manichiura cu pietre strălucitoare

Manichiura cu pietre strălucitoare este perfectă pentru cineva care dorește să adauge un pic de strălucire și glamour la unghii. Aceste pietre pot fi aplicate pe unghii folosind o pensulă mică și pot fi aranjate în modele sau simple puncte.

  • Manichiura cu gel

Manichiura cu gel este o manichiură care implică aplicarea unui gel special pe unghii, care este apoi uscat sub o lampă UV. Este durabilă și poate ține până la trei săptămâni fără să se exfolieze sau să se ciobeasca. Există o mulțime de culori și finisaje disponibile pentru manichiura cu gel, de la strălucitor la mat.

  • Manichiura cu unghii false

Manichiura cu unghii false este o opțiune excelentă pentru cineva care dorește să adauge lungime și formă unghiilor. Aceste unghii pot fi aplicate folosind adeziv sau gel, și pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului individual. Dacă vrei să îmbunătățești acest tip de manichiură și să o duci la un alt nivel, poți face un curs de unghii false la CPP Alexander’s.

  • Manichiura minimalistă

Manichiura minimalistă este o manichiură simplă și elegantă, care implică aplicarea unui strat subțire de lac transparent sau de culoare solidă pe unghii. Această manichiură este perfectă pentru cineva care dorește un aspect curat și simplu.

În concluzie, există o varietate de stiluri de manichiură disponibile astăzi, de la cele clasice la cele moderne și creative. Indiferent de preferințele tale, există o manichiură potrivită pentru tine. 

Cele mai citite articole

Read Previous

5 curiozități despre pariurile virtuale

Read Next

5 moduri prin care cursurile IT ajută la dezvoltarea copilului tău

Most Popular