stirile addsite logo

5 curiozități despre pariurile virtuale

Device screen with application for betting and score. Device with match results on screen, excited fans on background during match. Gambling, betting, sport, finance, modern technologies concept.

Pariurile online au mult succes pentru că pot fi accesate de pe telefonul mobil, tabletă, laptop ori PC. Astfel, poți să pui bilete din orice loc, la orice oră. În plus, ai acces facil la diferite sporturi, competiții și opțiuni de pariere. Uneori, însă, nu ai destule beturi la dispoziție sau competiția ta preferată este în pauză. În această situație, pariorii apelează la pariurile virtuale. 

Acestea sunt pariuri sportive care se plasează pe evenimente generate de un calculator. Chiar dacă evenimentele sportive nu sunt reale, grafica și modul de desfășurare te fac să te simți exact ca în realitate. Dacă îți place bettingul, merită să acorzi atenție și pariurilor virtuale, inclusiv prin prisma curiozităților. 

  • Pariurile virtuale sunt mai vechi decât crezi

Intră aici și descoperă sporturi virtuale de cea mai bună calitate pe care poți să pariezi oricând. Chiar dacă acum sporturile virtuale au ajuns la o grafică incredibil de realistă, ele există de mai bine de 20 de ani. Mai exact, din 2001, moment în care o companie din Africa de Sud a lansat pe piața globală primele simulări de meciuri de fotbal și alte sporturi pe care se puteau pune beturi. 

În prezent, există numeroase companii care produc, actualizează și lansează constant sporturi virtuale, de la curse de câini și de cai la fotbal, curse de mașini și motociclete, fotbal american ș.a.. 

  • Fiecare eveniment sportiv virtual este unic

Organizatorii de pariuri nu au cum să influențeze desfășurarea meciurilor virtuale. Miturile despre controlul acestora nu sunt susținute de nicio dovadă. Fiecare eveniment sportiv virtual are loc doar o dată, pentru că programul generează altă desfășurare la fiecare dintre ele. 

Cele mai citite articole

Bineînțeles, contează anumite elemente din joc așa cum e valoarea echipelor. Și, la fel ca în realitate, unele dintre ele sunt mai bine cotate. Acest lucru atrage mulți pariori pentru că experiența de betting este foarte similară celei pe competiții reale. Totuși, nu te poți baza pe statistici așa cum se întâmplă în cazul pariurilor reale. Detaliile adaugă însă un plus de realism. Astfel, poți vedea fanii din public, arbitrii, camerele de pe marginea terenului și alte elemente tipice unui eveniment sportiv.

  • Pariurile virtuale sunt reglementate și sigure

Pariurile virtuale sunt reglementate și verificate, astfel încât să nu existe dubii legate de corectitudinea lor. Nu există nicio modalitate prin care jocul te poate păcăli. Nici casele de pariuri ori alte părți terțe nu pot influența în vreun fel desfășurarea meciurilor virtuale. Beturile puse pe sporturile virtuale, fie că sunt curse de motociclete ori alt tip de sport sunt sigure. Chiar ai anumite avantaje față de pariurile pe sporturi reale, pentru că nu există riscul ca evenimentele să fie anulate din cauza vremii ori a unor incidente. 

  • Unele sporturi virtuale au licențe reale

Licențierea permite creatorilor de sporturi virtuale să folosească nume de competiții, echipe și sportivi reale. Astfel, meciurile capătă și mai mult realism, lucru care crește potențialul de distracție. Totuși, nu există diferențe în ceea ce privește desfășurarea sau opțiunile de pariere între sporturile virtuale cu licență și cele fără licență.

  • Și pariurile virtuale te pot atrage excesiv

Pariurile sportive sunt distractive, de aceea, este posibil să fii prea atras de ele. Și cele virtuale prezintă acest risc. Pariază responsabil și nu depăși bugetul alocat inițial. Nu cheltui pe beturi mai mulți bani decât îți permiți ori sume necesare pentru întreținerea ta, a familiei sau destinate altor activități. Limitează timpul petrecut pe platformele de betting pentru ca viața ta personală să rămână împlinită. 

Pariurile virtuale reprezintă o opțiune care merită luată în considerare de orice pasionat de betting.

Cele mai citite articole

Read Previous

Top 3 cele mai utile programe pentru laptop

Read Next

10 stiluri de manichiuri pentru unghii frumoase și elegante

Most Popular