stirile addsite logo

4 materiale pe care nu le-ai fi asociat niciodată cu foitele pentru țigări

Ai trecut în final de la țigaretele din comerț la țigările pe care le rulezi singur? Dacă da, te felicităm pentru această decizie, mai mult ca sigur cunoști deja beneficiile acestei alegeri. Totuși, putem face pariu cu tine că nici nu te aștepți la multitudinea de materiale din care se pot confecționa foițele. Și da, tipul de foiță va influența categoric sesiunea de fumat, de la gust și dificultatea rulării, până la timpul de ardere propriu zis. Citește materialul de mai jos și pregătește-te să fii uimit. Între timp, dacă preferi varianta clasică, poți găsi foițe convenționale online.

Hârtie

Varianta convențională de foițe este făcută din hârtie și cel mai probabil ai încercat deja acest gen. Sunt accesibile, ușor de rulat, ieftine și extrem de populare din moment ce sunt aproape la fel de folosite ca tuburile tradiționale de țigarete. Tind să ardă mai repede decât alte materiale și dacă au un alb intens, cel mai probabil au fost decolorate. Procedeu care nu este chiar potrivit pentru sănătatea ta.

Material organic

Acest sortiment poți fi sigur că nu a fost decolorat și nu prezintă niciun alt fel de aditivi chimici neprietenoși cu corpul tău. Dacă ești într-adevăr un fan al produselor bio, categoric merită să încerci aceste foițe inedite. Când te apuci să rulezi o țigară, singura ta preocupare e normal să fie calitatea tutunului, nu și a foiței. Cu foițele organice scapi de orice grijă. Aceste foițe sunt aproape transparente, ard mai încet și în mod echilibrat. Cel mai des sunt confecționate din cânepă.

Orez

Cele mai citite articole

Obținute prin procesarea și întinderea orezului în fâșii extrem de subțiri, foițele din orez sunt unele dintre cele mai apreciate de către fumătorii veterani. De departe sortimentul care arde cel mai greu, sunt de asemenea extrem de curate și ușoare, practic fără niciun gust adăugat. Te vei putea concentra în exclusivitate pe gustul amestecului de tutun! Au și un dezavantaj, nu sunt extrem de prietenoase cu fumătorii începători, fiind mai greu de rulat. În timp te vei obișnui și, credem noi, vei aprecia experiența.

Celuloză

Avantajul foițelor din celuloză este că sunt transparente, deci toată lumea va putea vedea ce fumezi. Clar vei atrage atenția cu ajutorul lor! Făcute din bumbac, sunt perfect naturale și foarte ușor de rulat. Ard foarte curat și nici nu vor produce foarte mult scrum. Pe lângă factorul de atragere a atenției, chiar sunt o alegere foarte bună pentru fumătorul de zi cu zi.

Aur

Ei bine, trebuia să existe o opțiune pentru opulență chiar și în această categorie! Dacă stai foarte bine cu finanțele și vrei să o arăți, nu poți achiziționa ceva mai special din arsenalul fumătorilor decât foițe de rulat din aur. Fii pregătit pentru câteva sprâncene ridicate când îți vei rula țigările cu aceste foițe luxoase. Fie că aceasta este alegerea ta uzuală, sau vrei doar să-ți dai în petec de câteva ori, foițele de aur sunt cu adevărat un statement.

Te sfătuim călduros să le încerci pe toate, da, chiar și pe cele de aur, merită să te răsfeți din când în când, și să decizi care sunt cele mai potrivite pentru tine. Fumatul este o experiență completă, deci ce motiv ai avea să nu încerci să o îmbunătățești?

Cele mai citite articole

Read Previous

Coronițe dentare: cum pot fi salvați dinții cariați ai copiilor noștri cu ajutorul acestora?

Read Next

Este salonul de masaj erotic o afacere de succes?

Most Popular