stirile addsite logo

Este salonul de masaj erotic o afacere de succes?

Un lucru perfect cunoscut este faptul că un antreprenor priceput poate scoate bani și din piatră seacă. Totuși, este foarte probabil ca unele afaceri să fie mai profitabile decât altele, sau cel puțin mai ușor de lansat. Astăzi vom discuta despre salonul de masaj erotic, o găselniță deloc nouă în ceea ce privește divertismentul pentru adulți, afacere ce pare să înflorească mai ales în orașele mari. Cu toate acestea, acest segment de industrie se confruntă cu o mare problemă, concurența mai exact. Acestea fiind spuse, este salonul de masaj erotic o afacere cu șanse reale de succes?

Identificarea pieței

Nu mai este absolut nicio surpriză că sexul și erotismul se vând ca pâinea caldă, mai ales în culturi în care sexualitatea este încă un subiect tabu, așa cum este din păcate și cazul României. Nișarea acestei afaceri și oferirea serviciilor de calitate și mai ales targetate ar putea fi cheia succesului pentru acest tip de firme. De exemplu, un salon de masaj erotic București nu se va adresa doar românilor,  ci și străinilor, cei care au oricum o atitudine mult mai deschisă către astfel de servicii. Turiștii mai ales apreciază câteva ore de relaxare în compania unei românce focoase.

Și flexibilitatea joacă un rol deosebit de important. Pentru cei mai pudici, care nu vor să calce într-un salon de masaj, există posibilitatea ca fetele să se deplaseze la domiciliul clientului sau chiar la hotel. Dacă încă ai dubii în legătură cu această idee de afaceri, află că în medie, unul din trei români este curios în legătură cu modalități noi de a stârni pasiunea în cuplu.

Oferta extinsă

Dacă identificarea cât mai exactă a pieței este un lucru extrem de important, ei bine, la fel de vital este și o ofertă cât mai extinsă. Un salon de masaj care își dorește să obțină profit va oferi o gamă de servicii cât mai variate pentru a satisface o paletă cât mai largă de experiențe și fantezii. Discutăm aici despre masaje erotice senzuale, masaje erotice nud, masaje erotice corporale, masaje tantrice, masaj erotic dublu (cu două domnișoare în același timp) sau chiar masaj erotic pentru cupluri. Lucrurile nu se opresc la masajul masculin, unele saloane făcând față cu succes și la cererile nișei feminine.

Beneficiile

Cele mai citite articole

Degeaba ai un marketing de succes dacă produsul tău nu are un impact pe termen lung care să determine clientul să revină cu același entuziasm ca prima dată. Masajul în sine calmează și relaxează acționând asupra centrilor stresului. Adaugă aici și componenta erotică și ai obținut un spa în care nuditatea este acceptată și atingerile senzuale sunt ridicate la rang de artă. Pe lângă ineditul experienței, clienții se vor întoarce pentru starea de bine și factorul incitant al masajului.

Experiența

Toate bune și frumoase, dar cum te poți remarca pe această piață? Așa cum spuneam și mai sus, concurența există din plin și doar practicarea unor prețuri mai mici nu te va ajuta foarte mult. Și nici încălcarea legii nu este o idee bună, deși tristul adevăr este că multe saloane de masaj oferă și servicii sexuale contra cost.

Ca să te faci cunoscut pe piață nu este de ajuns să oferi servicii, trebuie să oferi o experiență de neuitat. Cu alte cuvinte, trebuie să investești pentru a obține profit. Investiția presupune o locație atrăgătoare, maseuze calificate și prietenoase și alte servicii la fața locului, precum un bar.

Salonul de masaj erotic poate fi o afacere de succes, dar tu ai ce trebuie pentru a reuși în acest segment de piață?

Cele mai citite articole

Read Previous

4 materiale pe care nu le-ai fi asociat niciodată cu foitele pentru țigări

Read Next

4 metode eficiente pentru desfundarea țevilor

Most Popular