stirile addsite logo

5 articole de imbracaminte pentru copii care sa ii tina departe de frig in timpul iernii

Iarna este un anotimp iubit de catre copii si adora sa stea afara, sa se joace in zapada sau sa construiasca un om de zapada. Ei vor sa petreaca timp alaturi de alti copii si sa se bucure de vremea mai rece. Pentru a fi posibil, parintii au grija de modul in care ii imbraca. Iata 5 articole care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unui copil pentru timpul iernii:

  1. Caciula de lana 

In timpul frigului, o caciula este extrem de importanta. Ea poate sau nu sa aiba si urechi sau alte modele. Ceea ce este important insa, este ca ea sa fie de calitate, sa fie bine construita pentru a sta unde trebuie si a proteja complet copilul care o poarta. 

  1. Manusile de calitate

Manusile sunt importante mai ales daca un copil merge la plimbare mai mult timp sau se joaca afara. Niste manusi care sa ii protejeze mainile de inghet sunt perfecte pentru iarna si aduc si un plus de frumusete intregului aspect. Ele sunt colorate si ii fac pe cei mici sa se simta in siguranta impotriva frigului.

  1. Bluza de lana 

Cele mai citite articole

O bluza de lana poate sa mentina foarte bine o temperatura a corpului placuta. Lana este cunoscuta pentru proprietatile ei de pastrare a unei temperaturi constante. Lana nu lasa transpiratia sa persiste, insa lasa temperatura corpului permanent liniara. Asadar, o astfel de bluza lasa un copil sa alerge, sa se miste, fara sa lase corpul sa isi modifice temperatura. 

  1. Colanti grosi

Colantii grosi de iarna sunt perfecti pentru copiii care vor sa faca sport sau sa alerge afara. De asemenea pot sa fie folositi la orice tip de iesire in oras. Niste colanti de lana grosi pot sa ajute copilul sa se simta bine, sa aiba senzatia de lejeritate, nefiindu-i in acelasi timp deloc frig.

  1. Overoll

Un overoll este perfect pentru statul in casa sau pentru iesitul afara. Pe langa aspectul pe care parintii il adora, costumul este perfect comod si copilul se simte extrem de bine. Un overoll este o alegere perfecta pentru orice zi de iarna, mai ales pentru copiii mai mici de varsta. 

Asadar,pentru ca garderoba celui mic sa fie completa si pentru a avea cele mai bune modele de imbracaminte pentru copii, puteti apela la Naia.ro. Hainele sunt lejere si asigura mobilitatea copilului in cele mai bune conditii, iar culorile si modelele ii bucura atat pe cei mici, cat si pe parintii lor. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Tot ce trebuie sa stii atunci cand angajezi o formatie de nunta

Read Next

Cum te ajuta Kruk Romania in plata esalonata a datoriilor?

Most Popular