stirile addsite logo

5 recomandări inspirate pentru cei care vor petrece vacanța de Crăciun în România

5 recomandări inspirate pentru cei care vor petrece vacanța de Crăciun în România

Planurile pentru vacanța de Crăciun din 2020 prind contur, chiar dacă problemele descrise de pandemie trasează un cadru mult mai restrictiv în acest an. Orașele din România în care îti poți face concediul de iarnă, alături de cele mai dragi persoane din viața ta, te așteaptă cu obiective turistice învăluite în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și oferte de cazare potrivite pentru fiecare buget. Citește cu atenție aceste recomandări și grăbește-te apoi să prinzi cele mai bune oferte pentru Craciun 2020 in Romania:

Un altfel de Crăciun în Delta Dunării

Dacă vrei să le oferi celor dragi o experiență de Crăciun unică în acest an, mizează pe ofertele foarte bune de cazare pe care le poți găsi în Deltă. Magia sărbătorilor de iarnă, condimentată cu farmecul aparte al peisajului din acest univers natural al țării, reprezintă o experiență pe care v-o veți aminti cu toții cu mare drag. Delta Dunării nu putea lipsi de pe lista cu destinații inedite pentru Craciunul 2020, așadar, click pe link-ul de mai sus și vezi ce oferte poți găsi pentru concediu în această zonă!

Sărbători de iarnă în inima Ardealului

Orașe precum Sighișoara, Sibiu sau Brașov te așteaptă și în acest an, pentru a le descoperi atmosfera unică din preajma sărbătorilor de iarnă. Vechile târguri săsești îi așteaptă la final de an 2020 pe turiști cu oferte de cazare pentru toate buzunarele, astfel încât să găsești o ofertă ce poate oferi și mai mult farmec acestui concediu special. Lista cu obiective turistice din aceste orașe ale Transilvaniei îți asigură un concediu plin de drumeții interesante, în peisaje acoperite de alb.

Crăciun 2020 în cele mai populare stațiuni montane

Cele mai citite articole

Dacă ești un împătimit al muntelui și vrei să îți petreci sărbătorile în țară, află că cele mai bune oferte de Crăciun 2020 în România includ și destinații precum Sinaia, Bușteni sau Predeal. Încă puțin până la vacanța de iarnă, așadar, vezi ce oferte disponibile acum pentru hotelurile de top din aceste stațiuni montane, pentru a vă bucura în familie de un Crăciun memorabil, la poalele Carpaților. După masă tradițională, o plimbare în tihnă pe aleile din aceste stațiuni reprezintă un desert cum toate ar trebui să fie, atunci când îi ai lângă tine pe cei dragi și o vreme perfectă pentru atmosfera acestor zile magice.

Sărbători de iarnă petrecute la malul mării

Mamaia este încă o destinație ce prinde un loc binemeritat pe lista recomandărilor noastre din acest final de an. Ofertele de Crăciun 2020 pentru România ajung până la malul mării, oferindu-ți astfel șansa unui concediu de iarnă cum nu ai mai organizat până acum. Ai parte de cele mai bune cazări din întreaga stațiune, dacă te grăbești de pe acum să cauți locuri pentru tine și cei dragi, astfel încât să vă dați întâlnire cu Moșul pe plaja din Mamaia. Vezi ce oferte de Crăciun găsești disponibile în această destinație inedită, accesând link-ul de mai sus.

Crăciun de vis în fascinantul Maramureș

Închidem acest top cu o zonă a țării sinonimă cu sărbătorile de iarnă, petrecute alături de cele mai dragi persoane: Maramureș. Această zonă din nordul țării oferă cazări avantajoase și o mulțime de distracții în aer liber, învăluite într-un aer rustic, așa cum trebuie să fie orice vacanță de Crăciun petrecută în România. Ai la dispoziție și cazări la hoteluri cu servicii foarte bune din Baia Mare, reședință de județ a Maramureșului, din care poți merge apoi cu mașina către cele mai populare obiective turistice din zonă: Cimitirul Vesel din Săpânța, mănăstirea Bârsana, dar și multe alte zone pitorești.

Care este destinația ta preferată din România pentru Crăciunul din acest an?

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să te îmbraci la nuntă dacă ești soacră

Read Next

5 fashion designeri celebri în toată lumea

Most Popular