stirile addsite logo

6 motive pentru care să alegi un vas WC din ceramică

6 motive pentru care să alegi un vas WC din ceramică

Vasele de toaletă, dincolo de utilitatea lor practică, oferă și avantajul de a înfrumuseța băile și de a oferi confort. Dacă ești în proces de amenajare a băii sau dacă renovezi, atunci poți încerca să schimbi obiectele de utilare ale acesteia, începând chiar cu vasul de WC. Poți alege un vas WC din ceramică, iar dacă nu ești convins, iată care sunt motivele care te vor determina să faci această alegere.

Vasele din ceramică sunt cele mai rezistente

Spre deosebire de orice alt material, vasele WC din ceramică oferă o rezistență sporită. Rezistența face referire atât la utilizarea normală a produsului, cât și la șocurile mecanice ce pot apărea. În general vasele din ceramică sunt turnate monolit, așadar nu există zone care să favorizeze cedarea. Poți căuta vase WC și capace WC în magazinele specializate, pentru a putea alege un model potrivit ca formă și dimensiune pentru baia ta.

Vasele din WC se potrivesc cu orice tip de capac, indiferent de greutatea acestuia sau de materialul din care sunt realizate. Astfel, chiar și în ipoteza căderii capacului sau lovirii vasului, acesta din urmă va rămâne integru, fără zgârieturi sau fisuri. 

Vasele de WC din ceramică sunt ergonomice

Dacă vrei să te bucuri de confort și utilitate, un vas din ceramică este opțiunea perfectă. Vasele de acest tip sunt ergonomice și permit utilizarea facilă. Forma și înălțimea acestora este special calculată pentru a putea oferi confortul utilizării, făcând experiența utilizării băii cu mult mai plăcută. 

Vasele de WC din ceramică sunt ușor de curățat

Curățarea vaselor de toaletă este întotdeauna o provocare, mai ales în contextul în care avem nevoie zi de zi de cele mai bune condiții de igienă. Datorită finisajului fin, fără imperfecțiuni, vasele din ceramică sunt alegerea cea mai potrivită.

Cele mai citite articole

În acest fel acestea nu vor reține murdărie și nu vor fi greu de curățat, iar în plus materialul nu se va păta cu ușurință. Tocmai pentru că materialul nu este poros acesta nu va reține murdărie și în consecință nu te vei confrunta cu depuneri de mizerie. 

Vasele de WC din ceramică sunt estetice

Deși există o multitudine de modele de vase de toaletă, cele din ceramică s-au menținut în topul preferințelor utilizatorilor. Acestea sunt estetice și se potrivesc indiferent de stilul ales pentru baie. În plus, ele nu ocupă foarte mult loc și conferă spațiilor un plus de eleganță.

De cele mai multe ori vasele din ceramică sunt realizate în tonuri de alb sau gri, astfel încât ele să fie integrate cu ușurință în amenajarea interioară a băii. 

Vasele de ceramică sunt ieftine

Comparativ cu vasele de toaletă din alte materiale, vasele de WC din ceramică sunt ieftine și calitative. Costul este destul de important atunci când îți amenajezi baia în funcție de un anumit buget, astfel că acest criteriu trebuie avut în vedere. 

Vasele de WC din ceramică sunt disponibile în mai multe modele

Vasele de WC pot fi realizate în mai multe forme și dimensiuni, însă și tipul acestora este important. În prezent se pune un foarte mare accent pe spațiu, iar modelele căutate sunt cele cu montaj suspendat. În același timp, poți opta pentru un vas de WC din ceramică tradițional, clasic, cu pozare pe pardoseală, cu diferite opțiuni de încărcare.

Alegerea unui vas WC din ceramică poate fi deosebit de avantajoasă, atât din punct de vedere al costurilor, cât și din punct de vedere al beneficiilor estetice și organizatorice. Alege așadar un vas WC potrivit nevoilor tale și spațiului pe care îl deții, pentru ca baia ta să fie completă din punct de vedere al utilării. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce beneficii au panourile fotovoltaice pentru o locuință

Read Next

6 lucruri de stiut despre un presostat electronic

Most Popular