stirile addsite logo

A face sex in apa – tot ce trebuie sa stii

Ce poate fi mai bun decat sarbatorile pentru a testa locuri neobisnuite si obraznice! A face sex in apa face parte din programul sexy de vara. Atata timp cat nu te lasi surprins de unele neplaceri neobisnuite si eviti riscurile de iritatie si infectii. Mare, rau, piscina, cada, dus sau jacuzzi… Tot ce trebuie sa stii pentru a face ca un crash boom sa stropeasca in deplina siguranta!

Daca a face sex in apa este foarte atragator si erotic, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii pentru a evita neplacerile si pentru a te bucura de jocurile sexuale acvatice.

Fa sex in mare sau in piscina

Daca baia de la miezul noptii in ocean s-a dovedit in mare masura a fi foarte erotica, practicarea acesteia poate duce la iritatia vaginului (agresivitate a sarii care blocheaza lubrifierea naturala) si/sau o infectie (bacterii si microbi prezente). Asa ca nu uita sa te clatesti si sa te speli bine cand iesi din escapada sexuala marina.

Idem dupa ce inoti in piscina: clatandu-te bine, vei elimina reziduurile de clor si vei proteja astfel flora vaginala, precum si filmul sau protector numit „mucus”. Acest lucru va reduce riscul de infectie cu micoze, vaginita sau vaginoza. De fapt, dezinfectantii pentru piscine nu sunt lipsiti de risc de iritare, in special a membranelor mucoase, daca sunt utilizate necorespunzator.

Cele mai citite articole

Fa sex intr-un jacuzzi

Daca optezi pentru o baie cu spuma fierbinte, retine ca apa la temperatura ridicata este suspectata ca sustine bacteriile; asa ca nu sta mult acolo si, din nou, clateste-te dupa aceea.

Fa sex la dus sau la baie

Daca ai ales un dus sau o cada pentru a face dragoste, profita de ocazie pentru a te pune in starea de spirit: lumanari, spuma, muzica etc. Dar ai grija sa nu le spargi in mijlocul zborului catre al saptelea cer.

La dus, poti face sex stand in picioare: unul dintre parteneri il poarta pe celalalt la distanta de brat, sau optezi pentru un stil catelus.

Ceea ce trebuie sa-ti amintesti

  • Efect de ventuza rar, dar posibil: retine ca se intampla uneori, din cauza unei lipse de aer, ca sa se blocheze corpurile unele in altele. Un pic enervant, dar nu mare lucru. Pentru a evita acest mic accident, scufunda-te complet in apa, nu pe jumatate. 
  • Tine-te pe picioare: totusi, stai aproape de tarm pentru a evita inecul! Daca esti blocat, va fi dificil sa inoti, asa ca nu mergi prea departe.
  • Logistica prezervativelor usor complicata: pui un prezervativ sub apa? Misiune imposibila! Asa ca pune prezervativul si incepe actul sexual inainte de a intra in apa. Va fi mai convenabil pentru patrundere si apoi va puteti scalda in placere. De asemenea, ai grija ca prezervativul sa nu crape: mai frecvent in apa.

Cele mai citite articole

Read Previous

De unde aleg fermierii sa cumpere piesele de schimb pentru tractoare si alte masini agricole?

Read Next

Descopera cele 5 reguli care iti pot asigura castigul la blackjack-ul online

Most Popular