stirile addsite logo

De unde aleg fermierii sa cumpere piesele de schimb pentru tractoare si alte masini agricole?

Defectiunile echipamentelor agricole reprezinta uneori o cheltuiala considerabila. Daca vei putea face fata defectiunilor, bugetul tau va fi redus numai prin achizitionarea acelor piese de schimb tractoare corespunzatoare. Cu toate acestea, preturile lor variaza. 

Acestea depind in mare masura de distribuitor si de locul de cumparare, dar si de daca piesa este originala, utilizata sau inlocuitoare. Deci, de unde este profitabil sa cumperi piese pentru masini agricole si cat poti economisi pe ele?

Fermierii cauta piese pentru utilaje agricole in diferite locuri. Cu toate acestea, magazinele traditionale pierd din ce in ce mai des fata de cele din magazinele online. In principal, pretul este in joc astazi, dar, dupa cum recunosc fermierii si este sustinut de calitatea pieselor. 

Aleg fermierii piese de schimb ieftine?

Exista echipamente de marca din ce in ce mai scumpe in curtile agricole care nu sunt atat de usor de reparat pe cont propriu, ca pe vremuri. In plus, mecanica unei anumite masini poate fi atat de complicata incat nu orice mecanic va putea sa o repare. Economisirea pe piese este, de asemenea, uneori exclusa.

Cele mai citite articole

La masinile noi, este mai bine sa nu te joci cu cumpararea pieselor uzate. Acest echipament este pur si simplu prea scump, iar cele mai grave defectiuni provin adesea din neglijenta mica. Daca achizitionarea piesei originale nu este la indemana ta, este mai bine sa pariezi pe un inlocuitor decat sa instalezi o piesa second hand. Prin urmare, investitiile in masini noi trebuie sa ia in calcul si costurile de intretinere si inlocuire a pieselor individuale, care nu sunt cele mai ieftine.

Pentru a economisi componente scumpe pentru masinile lor, fermierii investesc adesea intr-o piesa mult mai ieftina, dar poate fi o alternativa buna la original?

Piesele care nu sunt originale  sunt adesea comparabile cu partea originala, dar opusul este mult mai posibil. Acestea se uzeaza mai repede, deoarece sunt de o calitate mai proasta si trebuie sa fie inlocuite mult mai des. Totul depinde de elementele masinii cu care ai de-a face si de ce iti pasa cu adevarat . Vrei piese cu un pret scazut, care poate fi cu 20-40% mai ieftin decat originalul sau o anumita calitate la un pret mai ridicat. Desigur, exista componente care pot fi inlocuite cu succes cu piese contrafacute, dar nu se recomanda.

Original, second hand sau contrafacute – in ce piese investesc fermierii si de unde le cumpara?

Problema cu achizitionarea de piese pentru utilaje agricole este practic inexistenta. In era magazinelor online si stationare, dintre care exista multe, fiecare fermier va gasi piesa necesara. Numai masinile agricole mai vechi sunt problematice . Deci, ce componente folosesc fermierii si de unde le cumpara?

Exista multe magazine specializate in vanzarea de piese pentru utilaje agricole pe piata. Fermierii aleg din ce in ce mai des magazinele online, deoarece primesc piesele de acolo mai repede (pana la 24 de ore de la data platii) si primesc piese greu accesibile. Desigur, si pretul intra in joc. Fermierii care prefera sa le vada si sa le atinga pe unele dintre ele aleg magazine stationare unde pot cere sfatul vanzatorului .

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce aveti nevoie de o companie de mentenanta pentru websitul dvs. WordPress / WooCommerce?

Read Next

A face sex in apa – tot ce trebuie sa stii

Most Popular