stirile addsite logo

Benzile de albire te scapa de petele dentare si te lasa sa zambesti fara teama

Benzile de albire te scapa de petele dentare si te lasa sa zambesti fara teama

Dintii albi si sanatosi sunt idealul oricarui pacient care isi doreste sa zambeasca cu incredere si sa nu isi ascunda mereu dantura sub o palma pusa la gura. Albirea dintilor poate fi facuta prin metoda clasica, la stomatolog, cu instrumente si tehnici moderne de indepartare a petelor si a tartrului. Costisitoare si destul de complicata, albirea danturii la stomatolog este o optiune pe care multi nu si-o pot permite.

Si totusi dintii trebuie sa fie albi, curati, fara pete sau tartru in exces. Ce putem face? Alaturi de pasta de dinti cu efect de albire, ale carei rezultate nu sunt chiar atat de bune, putem utiliza regulat benzile de albire Crest whitestrips, de exemplu, sau de la alte branduri asemanatoare.

Albirea dintilor cu benzile crest whitestrips dureaza pana la sase luni sau un an, se mentine, nu este atat de agresiva asupra danturii, substantele continute, gelurile active sunt in cantitati foarte mici. Procesul de albire e simplu, dureaza putin, intre 30-60 de minute, benzile se aplica pe dantura si se asteapta actiunea gelului respectiv. La final dintii se curata usor si se clateste intreaga cavitate bucala conform recomandarii producatorului benzilor de albire.

Cele mai citite articole

Dupa doua saptamani deja efectele sunt vizibile, dintii sunt mai albi si zambetul e perfect, in 60 de minute de la prima aplicare se va primele rezultate notabile. Fixarea benzilor e perfecta, indepartarea e simpla, utilizarea e sigura, deci nu exista niciun pericol de infectare sau de deteriorare a smaltului dentar.

Rezultatele dorite sunt obtinute numai daca benzile se aplica pe dintii care nu au fost spalati inainte. O data pe zi sau chiar de doua ori aplici benzile dentare si dintii vor fi mai albi si mai usor de intretinut, vor arata mai bine si riscul unor afectiuni dentare va scadea simtitor.

Cu benzile dentare ai dinti albi si zambet perfect fara efort, le poti aplica oriunde, in masina sau in timp ce te relaxezi, nu iti vor afecta activitatea desfasurata, nu exista efecte adverse sau recomandari speciale dupa utilizarea lor.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cerealele bio, parte esentiala a meselor bebelusilor

Read Next

Serviciile funerare au prins avânt și în România

Most Popular