stirile addsite logo

Cadoul perfect pentru jumătatea ta de Sfinții Mihail și Gavriil? Trandafiri criogenați!

Cadoul perfect pentru jumătatea ta de Sfinții Mihail și Gavriil? Trandafiri criogenați!

Timpul trece mai repede decât ne-am fi așteptat anul acesta și în doar câteva săptămâni vom sărbători Sfinții Mihail și Gavriil (pe 8 noiembrie). Mai bine de 1,3 milioane de români își vor aniversa onomastica și mai mult ca sigur cunoști și tu o persoană care poartă numele acestor sfinți. Dacă este vorba despre iubita sau soția ta, în continuare vrem să îți prezentăm o idee inedită de cadou: trandafiri criogenati deosebiti. Aceștia nu doar arată spectaculos, dar pot fi păstrați mai bine de 25 de ani, fiind astfel martori la povestea voastră de iubire. În cele ce urmează, îți prezentăm cinci dintre preferații noștri, pe care îi poți comanda online. 

Cutie Acrilică cu 15 Trandafiri Criogenați

În cazul în care nu te poți hotărî la un singur trandafir criogenat sau dacă vrei să îi oferi jumătății tale un cadou special, alege cu încredere această cutie cu 15 trandafiri criogenați. În ceea ce privește culorile, așa cum poți observa și din imagine, sunt trandafiri albi și aurii, care simbolizează dragostea curată și gânduri bune. Trandafirii sunt așezați într-o cutie acrilică superbă, transparentă, decorată cu o fundă albă și alte materiale. 

Endless Red Heart

Ce poate fi mai romantic decât un aranjament floral în formă de inimă, ale cărui flori vedetă sunt trandafirii? Mai exact trandafiri criogenați. Cu siguranță această cutie o va impresiona pe iubita sau pe soția ta, deoarece este formată din 23 de trandafiri criogenați superbi, diferiți atât în ceea ce privește mărimea acestora, dar și culorile. Astfel, în cutie se pot regăsi trandafiri roșii, negri, grena, unul mai frumos ca altul. 

Trandafir Criogenat Roșu Inimă

Cele mai citite articole

Dacă optezi pentru un singur trandafir, alege cu încredere unul deosebit. În acest sens îți recomandăm un trandafir criogenat în formă de inimă, roșu. Acesta poate reprezenta declarația perfectă de dragoste: un trandafir roșu în formă de inimă, care va rezista 25 de ani. Nu-i așa că pare ireal? Un astfel de cadou va fi dăruit și primit cu emoție, așa că nu ezita să îl alegi! 

Trandafir Criogenat Mov În Cupolă De Sticlă Mare

Trandafirii mov au reprezentat până nu demult o raritate la care aveau acces doar nobilii. Natural, trandafirii mov sunt de fapt trandafiri lila și sunt obținuți după numeroase încercări ale celor mai pricepuți grădinari din trecut. Din fericire, datorită tehnologiei, trandafirii criogenați pot avea orice culoare îți dorești. Pentru a obține o culoare diferită, tulpina este injectată cu un pigment înainte ca bobocul să se formeze. Chiar dacă nu este o culoare naturală, trebuie să recunoști că arată foarte bine și are și o semnificație aparte: trandafirul mov simbolizează dragostea la prima vedere. 

Trandafir Criogenat Albastru Mediu

Ca și în cazul trandafirilor mov, trandafirii albaștri au fost obținuți foarte greu în mod natural (abia în anii 2000 s-a reușit obținerea unei nuanțe aproape perfecte de albastru) așa că reprezintă un cadou ideal, care poate simboliza depășirea imposibilului. Nu-i așa că arată superb? 

În încheiere, sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că îi vei dărui jumătății tale cei mai frumoși trandafiri. 

Cele mai citite articole

Read Previous

3 caracteristici pe care trebuie să le aibă ghetele de iarnă

Read Next

5 modele de pantofi care au revenit la modă

Most Popular