stirile addsite logo

Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afectează funcționarea normală a rinichilor

Știați că cel mai răspândit mineral din organism este calciul? Prezent în oase și dinți în proporție de 99% , calciul are un rol esențial în buna funcționare a inimii, coagularea sângelui, contracțiile musculare. Carența de calciu poate provoca dezechilibre grave.


Béres, lider în categoria de suplimente nutritive pe piața din Ungaria, aduce în România CalciviD citrat – o formulă de calciu ce nu afectează funcționarea normală a rinichilor, nici chiar la admini
strarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesită suplimentarea aportului de calciu, chiar și celor care prezintă contraindicații la administrarea sărurilor de calciu sau nu răspund la tratamentul cu alte formule de calciu.

Cele mai citite articole

Produs majoritar din substanțe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irită mucoasa gastrică și nu necesită prezența de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid în cantitate suficientă, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesară sănătații și rezistenței oaselor, dar cu un rol important și în circulația sîngelui și în funcționarea normală a inimii.
La asimilarea eficientă contribuie și conținutul de vitamina D din combinația optimă indispensabilă a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legături organice și 200 UI vitamina D3.

Béres este un produs cu tradiție în Ungaria, fiind recunoscut pentru substanțele majoritar naturale folosite în producție. Compania este prezentă în țara de origine cu peste 50 de produse, fiind și liderul de piața în categoria de suplimente nutritive.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum sa slabesti sanatos in 30 de zile

Read Next

Ten curat – acnee eliminata

Most Popular