stirile addsite logo

Care sunt tenismenii care vor străluci în 2023. La cine ar trebui să fii atent?

Tenisul este un sport popular și atractiv, urmărit și jucat de milioane de oameni din întreaga lume. În fiecare an, există jucători de tenis care se evidențiază prin performanțele lor remarcabile și care sunt considerați cei mai buni din lume. Iată o listă cu cei mai buni jucători de tenis din lume și motivele pentru care sunt atât de buni.

Cu siguranță că dacă vrei să pui un pariu live pe tenis, ar trebui să știi care vor fi cei mai buni jucători în 2023 așa că citește în continuare ca să ai toate informațiile de care ai nevoie astfel încât tu să plasezi un pariu cu șanse cât mai mari de reușită. Nu încape îndoială că este nevoie de o documentare temeinică înainte de a lua orice fel de decizie. Astfel, ar trebui să știi care sunt sportivii cu cele mai mari șanse de a întoarce soarta unei partide sau de a domina în continuare un meci atunci când pariezi live.

Care sunt tenismenii care vor avea un 2023 de excepție?

  • Novak Djokovic – Serbia

Novak Djokovic este considerat de mulți experți drept cel mai bun jucător de tenis din lume. De-a lungul carierei sale, el a câștigat 22 de titluri de Grand Slam, ceea ce îl face să depășească recordul deținut de Roger Federer și Rafael Nadal. Djokovic este un jucător complet, care are un serviciu puternic, un forehand puternic și o capacitate excelentă de a juca în defensivă. De asemenea, Djokovic este un jucător mental puternic, care poate reveni din situații dificile și care își menține calmul chiar și în cele mai tensionate momente.

  • Rafael Nadal – Spania

Rafael Nadal este un alt jucător de tenis remarcabil, care a câștigat 21 de titluri de Grand Slam. Nadal este cunoscut pentru jocul său agresiv și puternic de forehand, precum și pentru abilitatea sa de a juca bine pe orice suprafață. Nadal este, de asemenea, un jucător care își menține intensitatea pe parcursul întregului meci și care poate juca bine chiar și în condiții dificile, cum ar fi vântul sau căldura extremă.

  • Carlos Alcaraz – Spania

Cele mai citite articole

Alcaraz este considerat de mulți drept noul Nadal și nu este de mirare că este așa. În 2022 a devenit cel mai tânăr lider mondial din istoria tenisului la doar 19 ani și chiar dacă o accidentare i-a oprit temporar ascensiunea impresionantă, ne putem aștepta ca Alcaraz să revină într-un mod impresionant în acest an. S-ar putea ca în 2023 să vedem o schimbare de generație la vârful clasamentului ATP din tenis.

  • Daniil Medvedev – Rusia

Daniil Medvedev este unul dintre jucătorii tineri și talentați care au apărut în ultimii ani în tenisul masculin. În 2021, el a câștigat US Open, primul său titlu de Grand Slam. Medvedev este un jucător care se bazează pe puterea sa fizică și pe abilitatea sa de a juca în defensivă. El poate returna mingea cu precizie și poate schimba direcția loviturilor în orice moment.

Așadar iată care sunt tenismenii cu cele mai mari șanse să impresioneze în 2023.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Read Previous

5 moduri prin care cursurile IT ajută la dezvoltarea copilului tău

Read Next

Istoria biliardului

Most Popular