stirile addsite logo

Cat se castiga minim din videochat?

Veniturile depind de activitatea modelelor

Cat se castiga din videochat? Aceasta este o intrebare ce se afla pe buzele tuturor persoanelor care isi doresc sa patrunda in lumea videochatului. Atrasi de anunturile de angajare din domeniu care promit salarii de mii de euro si alte beneficii uriase, fetele vor sa stie cat pot castiga si daca merita sa colaboreze cu un astfel de studio. Avand in vedere ca acest sector de activitate a inregistrat cresteri spectaculoase in ultimii ani, este clar ca si modelele au avut de castigat, dar pentru a avea un salariu mare, este nevoie de munca si seriozitate, ca in orice job. Astfel, cu cat modelul de videochat este mai implicat, cu atat va fi mai solicitat si va face mai multi bani.

Cand se fac angajari videochat, reprezentantii studioului au grija sa le mentioneze fetelor un aspect important. Cu cat modelele isi doresc mai mult sa se autodepaseasca si sa fie mai bune cu fiecare zi, cu atat cresc sansele ca ele sa incaseze mii de euro pe luna. Dar nu numai pentru bani isi doresc candidatele sa se angajeze la un studio de videochat, ci sunt enumerate o serie de alte avantaje demne de luat in considerare pentru ele. Spre exemplu, accesand site-ul wow-agency.ro aflam ca modelele colaboreaza exclusiv cu clienti din strainatate, tocmai pentru a le feri de interactiunea cu familia, prietenii si cunoscutii. In plus, pentru a se putea perfectiona constant in ceea ce fac, fetele de la acest studio din Bucuresti sunt ajutate sa se dezvolte personal si sa invete limbi straine, pentru a putea comunica mai bine cu clientii din lumea intreaga. Practic, chiar daca vor pleca in curand din aceasta bransa, fetele vor ramane cu anumite aptitudini care le vor ajuta in viata: comunicare avansata, limbi straine la un nivel avansat si un spirit de echipa care le va fi util la orice job.

Castiguri mai mari, odata cu experienta

Studiourile care fac angajari videochat sunt destul de deschise cand vine vorba de veniturile pe care le inregistreaza modelele lor. Conform acestora, fetele cu experienta, care practica aceasta activitate de ani buni, ajung sa castige chiar si echivalentul a 10 salarii minime pe economie in Romania, iar suma poate fi lejer depasita in cazul modelelor care isi aloca timp suplimentar pentru perfectionare si care se dedica jobului.

Veniturile depind de seriozitatea studioului

Cele mai citite articole

Pentru a reusi in acest domeniu intr-o continua expansiune in Romania, modelele au nevoie de un studio care sa le ajute, iar cand vine vorba despre angajari videochat, fetele sunt sfatuite sa isi indrepte atentia catre profesionisti. Sub indrumarea unor traineri si specialisti, ele isi pot descoperi adevaratul potential, isi vor pune mai bine in valoare calitatile si isi gasesc mai repede clienti. Totodata, activitatea lor se desfasoara intr-un mediu profesionist, bine organizat, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Un studio ofera, pe langa stabilitatea financiara a unor venituri minime garantate, mai ales la inceput, cand este dificil pentru orice persoana sa se adapteze la un nou job si sa faca fata cu brio, si avantajul unei echipe care sa lucreze constant, cot la cot cu ea pentru a fi cea mai buna varianta a sa.

Venitul minim nu este minimul pe economie

Avand in vedere ca un studio de videochat din Bucuresti este, de cele mai multe ori, destinat utilizatorilor din Statele Unite ale Americii si Europa Occidentala, si banii pe care ii primesc fetele depasesc cu mult salariul minim pe economie. Practic, fara sa fie fata in fata fizic cu cineva, modelul comunica, de obicei in limba engleza, pentru ca imaginea este transmisa live in aceste state si este recompensata pentru activitatea prestata. Sansele ca modelul sa fie mai bine platit cresc odata cu disponibilitatea sa, cu amabilitatea si cu felul de a se face placut. Mai precis, cu cat isi ia mai in serios rolul de gazda care trebuie sa-si trateze cat mai bine clientii, cu atat va fi mai apreciat si mai bine cotat in bransa.

Persoanele care se prezinta la interviuri pentru angajari videochat provin din diverse medii. Pentru ca se castiga atat de bine in aceasta bransa, un studio de videochat din Bucuresti este atragator atat pentru tinere, care vor sa faca rost de bani pentru a se intretine in perioada facultatii, dar si pentru persoanele mature, pentru care intretinerea unei familii este uneori o povara financiara mult prea greu de suportat in conditiile unui salariu minim.

Cele mai citite articole

Read Previous

Care este cea mai ușoară metodă de a deveni un analist de afaceri?

Read Next

Cum să organizezi o petrecere tematică pentru copilul tău

Most Popular