stirile addsite logo

Cazinourile din Singapore au devenit smart

Cazinourile din Singapore au devenit smart

Fie că ne place sau nu să recunoaștem, jocurile de noroc, cazinourile și activitățile de genul acesta în general au început să fie din ce în ce mai tehnologizate, să fie mai eficiente, mai rapide și să ne creeze o stare mai bună. Cam acestea sunt lucrurile pe care le simțim la prima vedere când ne amintim de cazinourile noastre preferate. Dar există un loc undeva pe glob unde jocurile de noroc s-au transformat în ceva mai mult decât atât. Singapore se promovează ca fiind unul dintre orașele unde jocurile de noroc înseamnă nu doar pariuri și câștiguri, dar și o experiență modernă de jocuri de noroc ce poate fi cu greu comparată cu orice altceva cunoaștem deja. Putem spune despre Singapore că este cu adevărat un oraș smart în ceea ce privește jocurile de noroc din prezent.

Interacțiune umană redusă

Cu cât cazinourile online devin din ce în ce mai avansate, cu atât în Singapore vei experimenta senzații asemănătoare la aparate 77777, dar cu o interacțiune umană mult mai redusă. Asta înseamnă că tehnologia a ajuns într-un prag atât de avansat încât cazinourile nu mai au nevoie de oameni pentru a funcționa și că experiența este mult mai imersivă pe măsură ce petreci tot mai mult la jocurile tale preferate. Vom lua un exemplu simplu și ne vom referi la dealeri ca fiind unul dintre cei mai importanți agregatori de interacțiune umană pe care îi cunoaștem. Aceștia sunt de cele mai multe ori responsabili pentru tot felul de îndeletniciri ce țin de jocurile de noroc, de buna desfășurare a acestora și de organizarea sau respectarea unui cadru sigur pentru ca jucătorii să se bucure de această experiență.

Când un dealer este înlocuit de o inteligență artificială sau de alte modalități prin care, jocurile de masă pot fi guvernate și în alte modalități, atunci interacțiunea umană este cea care dispare din peisaj, iar jucătorii nu rămân decât cu un sentiment de automatizare și o experiență artificială de jocuri de noroc pe care nu le pot percepe decât ca printr-un mod asemănător cu cel pe care îl au la sloturi. Un exemplu bun pentru cum ar arăta jocurile cu dealer automatizate de inteligență artificială și roboți este pokerul video, o inovație care se află deja de zeci de ani în piața jocurilor de noroc, dar care se face simțită cu atât mai mult cu cât algoritmul tinde să fie tot mai automatizat. Nivelul de interacțiune umană este primul care este redus datorită implementării unei astfel de tehnologii.

Aplicații smart

Cele mai citite articole

Unul dintre factorii care duc la “deșteptarea” jocurilor de noroc sunt aplicațiile smart care te ajută să accelerezi timpul petrecut în sesiunea de joc, pentru a avea parte de mai multe runde de joc și de o experiență și o calitate a divertismentului crescută. Un exemplu bun pentru o aplicație smart este cea pe care o vedem atunci când plasăm pariuri la Poker în mediul online. Dacă în mod tradițional, jocul de Poker ar fi avut nevoie de un dealer într-un cazino fizic, atunci când te joci în Singapore la cazinourile lor smart, nu vei mai discuta cu un dealer nici la acest joc. Așa cum în mediul online poți să te joci Poker fără să ai un dealer adevărat la masa de joc, așa vei putea să experimentezi lipsa de angajați umani și în cazinourile din Singapore. 

Aplicațiile smart sunt rezultatele unor sesiuni prelungite de cercetare și inovare care duc la apariția unor noi medii de joc pentru tot felul de jocuri de noroc. O aplicație smart îi ajută pe toți jucătorii să aibă acces mai rapid și mai facil la jocurile de noroc preferate și la un mod mult mai intuitiv de a lua decizii cu privire la modul în care plasează pariuri. O aplicație smart nu face altceva decât să crească nivelul de eficiență și numărul de acțiuni standardizate pe care jucătorii le-ar fi avut oricum cu un dealer sau în baza propriei decizii.

Totul devine contactless

Dacă toate comenzile disponibile într-un cazino nu erau deja doar de câteva butoane, acum lucrurile au devenit brusc mult mai simple decât atât. Putem spune oficial că un cazino smart din Singapore poate funcționa fără atingerea butoanelor cu cu ajutorul comenzilor contactless. Inclusiv când vine vorba despre plăți, modificarea comenzilor sau solicitarea unor servicii adiționale, totul poate fi acum făcut doar din câteva atingeri de buton sau din gesturi simple. Cine nu și-ar dori să aibă mereu rapiditate în decizii și să efectueze câteva gesturi pentru a dezlănțui o experiență intuitivă de jocuri de noroc.

Concluzie

Atunci când spunem despre un cazino că este inteligent sau smart, ne referim atât la posibilitatea de a plasa pariuri, dar și la modul în care sunt luate deciziile și principalele caracteristici ale unui joc eficient. Când este următoarea ta vizită în Singapore?

Cele mai citite articole

Read Previous

eRaft: Un magazin online complet pentru nevoile tale de birotică și papetărie

Read Next

Cum să protejezi parchetul împotriva zgârieturilor: Sfaturi și recomandări pentru a-l păstra în perfectă stare

Most Popular