stirile addsite logo

Ce bijuterii și accesorii sunt potrivite pentru un garden party?

Ce bijuterii și accesorii sunt potrivite pentru un garden party?

Garden party sau petrecerea în grădină este o tradiție a palatelor regale din secolele trecute, el fiind desemnat astăzi evenimentul formal ce are loc în aer liber, în spațiu frumos amenajat în mijlocul naturii. 

Oricât de apreciat și special este acest tip de eveniment, o petrecere în grădină poate crea probleme în alegerea vestimentației și accesoriilor corespunzătoare. Acestea trebuie să fie potrivite atât cadrului formal, cât și locului în care se desfășoară un garden party, mai precis într-un decor natural. 

Reprezentantele sexului frumos vor alege ținute vaporoase în combinații de materiale naturale prețioase și elegante. Accesoriile nu trebuie să iasă prea mult în evidență prin culoare și opulență. Prin urmare, bijuteriile din aur reprezintă o alegere potrivită într-o ținută de garden party.

Ce bijuterii sunt potrivite în cazul unui garden party?

Bijuteriile fine, discrete reprezintă o alegere excelentă pentru o petrecere formală în aer liber. O rochie din material fluid într-o culoare care se încadrează frumos decorului natural, accesorizată cu o pereche de cercei din metal prețios, cu design floral sau minimalist și sandale prețioase cu toc mic reprezintă ținuta perfectă pentru o astfel de petrecere.

Pietrele discrete pot capta într-un mod fermecător strălucirea unei raze de soare care să pună în evidență chipul doamnelor. Nu sunt recomandați cerceii voluminoși, cu o estetică nonconformistă la un garden party.

Cele mai citite articole

Dacă rochia sau bluza are mânecă scurtă, atunci încheietura mâinii va fi înnobilată prin purtarea unei brățari delicate din aur, simplă sau cu un charm floral. Dacă rochia este mai sobră în croială, poate fi purtată și o brățară mai opulentă.

Un lănțișor din aur, cu un pandantiv mic pune în evidență gâtul și decolteul, fără să încarce prea mult ținuta. Dacă aceasta nu poartă alte bijuterii, la un sacou cu o croială clasică se poate atașa o broșă din aur cu o cromatică colorată, care va da acel plus de eleganță și personalitate ținutei alese.

Ce culoare a aurului este potrivită la garden party? 

În principiu, orice nuanță de aur este potrivită la o petrecere desfășurată în cadrul unei grădini. Decorul romantic le va inspira pe doamnele care participă la eveniment să abordeze ținute diafane și delicate, în ton cu frumusețea cadrului natural. În ceea ce privește accesoriile, se recomandă purtarea unor bijuterii din aur elegante, într-o estetică simplă și rafinată, indiferent de nuanța acestuia.

Spre exemplu, potrivită de minune în acest context este o podoabă delicată din aur roz. Aceasta va celebra în mod deosebit feminitatea și farmecul personal al unei doamne sau domnișoare.

Concluzie

Indiferent de nuanță și model, o bijuterie fină din aur înnobilează perfect o ținută diafană și feminină, potrivită pentru garden party. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Te doare degetul mare de la mana? Iata care ar putea fi motivele!

Read Next

5 motive pentru a-ți învăța copilul să înoate

Most Popular