stirile addsite logo

Ce servicii oferă casele de amanet clienților săi în anul 2023?

Există numeroase motive pentru care o persoană se poate confrunta cu probleme financiare care impun un împrumut temporar urgent. Din fericire, casele de amanet dețin soluția tuturor situațiilor neprevăzute de acest fel: împrumutul obținut pe baza garanțiilor din aur oferite. 

Un credit bancar implică multiple formalități și timp pentru a fi aprobat, iar prietenii sau rudele au propriile priorități, acestea ducand de multe ori la imposibilitatea de a împrumuta bani. 

Vestea bună este că la casele de amanet, o astfel de situație nu se aplică. Clientul trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate și garanțiile în aur. 

Cele mai citite articole

Pentru momentele în care nevoia unui credit temporar devine importantă și necesită o rezolvare urgentă, TEZAUR pune la dispoziție o soluție rapidă și sigură de împrumut. La agenția TEZAUR, clienții beneficiază de cel mai bun preț de piață pe gramul de aur și comisioane avantajoase. 

În privința comisionului, acesta începe de la 0,1% pe zi. Însă, pentru informații suplimentare, clienții pot vizita una dintre locațiile TEZAUR sau contacta un consultant, la numărul  021 222 44 92. Consultanții TEZAUR sunt disponibili telefonic de Luni până Vineri între orele 09:00 – 18:00.

Ce servicii oferă casele de amanet în anul 2023?

Printre principalele servicii oferite menționăm:

  • Serviciul de amanetare în agenție – reprezintă de fapt serviciul clasic, în care clientul se deplasează la agenție, în vederea încheierii unui contract de amanetare.
  • Serviciul Amanet de acasă – acest serviciu vine în întâmpinarea nevoilor omului modern, pentru care lipsa de timp a devenit o preocupare permanentă a realității. Serviciul este destinat clienților care vor să obțină rapid și discret suma de bani de care are nevoie, direct din confortul casei. Întregul proces se realizează cu eficiență și discreție, de la primul pas al evaluării preliminare a obiectelor din aur care vor fi date ca garanție și până la viramentul banilor în cont.
  • Serviciul de cumpărare aur – cei care dețin bijuterii vechi și deteriorate le pot vinde la agențiile de amanet, ele acceptând aurul, indiferent de nivelul lor de uzură. Spre exemplu, casa de amanet TEZAUR pune la dispoziția clienților săi posibilitatea ca în schimbul acestor bijuterii, ei să poată primi contravaloare lor în bani sau alegerea unor bijuterii din gama TEZAUR. 

De asemenea, există case de amanet care oferă clienților săi:

  • posibilitatea de rambursare a împrumutului în orice moment – cei care vor să își achite împrumutul înainte de termenul limită au ocazia să ducă această acțiune la bun sfârșit fără nicio problemă. Astfel, vor intra mult mai rapid în posesia garanției oferite.
  • posibilitatea de prelungire a contractului – În general, un contract de amanet poate să fie prelungit înainte de data scadentă sau după ce aceasta a fost depășită cu un anumit număr de zile, stabilit de personalul agenției. Însă, trebuie respectată o condiție: în data prelungirii contractului, comisionul trebuie să fie achitat la zi. 

Rapiditatea obținerii împrumutului, sistemul flexibil de plată și posibilitățile de prelungire a contractului fac din împrumutul la casa de amanet soluția ideală în cazul problemelor financiare urgente.

Cele mai citite articole

Read Previous

Avantajele și dezavantajele consumului de creatină

Read Next

Novak Djokovic va avea o misiune dificilă la Australian Open. Ce obstacole îl așteaptă

Most Popular