stirile addsite logo

Containerele modulare si caracteristicile acestora

Containerele modulare si caracteristicile acestora

Containerele modulare sunt foarte apreciate prin prisma versatilitatii si a rapiditatii in ceea ce priveste ridicarea unei constructii. Constructiile sau spatiile ridicate pe baza containerelor modulare sunt fie temporare, fie cu caracter permanent. Desi la prima vedere s-ar putea crede ca un container modular este un spatiu impropriu pentru a locui timp indelungat, trebuie spus ca in acest domeniu s-au inregistrat progrese semnificative. Prin urmare un container modular dispune de toate utilitatile si amenajarile necesare: energie electrica, apa curenta, canalizare, internet etc.

Structura containerelor modulare

Pentru realizarea containerelor modulare sunt folosite profile metalice galvanizate peste care se aplica un strat de grund pentru a rezista intemperiilor. Peste stratul de grund se aplica un strat de vopsea. Aceste aspecte asigura o rezistenta foarte buna in timp, chiar si in fata coroziunii sau a altor factori de mediu la care poate fi expusa structura containerelor modulare. Atunci cand vorbim despre containere modulare ne referim la acele structuri realizate din metal cu o grosime a peretilor de la 3 mm si pana la 14 mm. 

Grosimea peretilor este diferita si tine cont de scopul pentru care sunt folosite respectivele containere modulare. Peretii sunt realizati pe baza de panouri de tip sandwich. Izolarea este eficienta datorita faptului ca este folosita spuma poliuretanica. Pe langa spuma poliuretanica folosita in cazul peretilor de tip panouri sandwich, izolarea termica si fonica se datoreaza inclusiv utilizarii de vata minerala. Aceasta este folosita in cazul pardoselii si a acoperisului.

Cele mai citite articole

Accesorii si amenajari interioare

Confortul unui container modular nu se datoreaza doar structurii metalice din care este realizat un astfel de spatiu. Interiorul containerelor modulare propune finisaje de calitate si care sa ofere cel mai ridicat nivel de confort. Lambriurile de PVC pentru tavan, parchetul laminat folosit la nivel de pardoseala, tamplaria PVC a usilor sau a ferestrelor, toate acestea ofera confortul necesar unui spatiu pentru locuire temporara sau permanenta. 

Finisajele interioare pot propune inclusiv gresie si faianta, dar si instalatii sanitare pentru acele containere care includ grupuri sanitare ori care au drept folosinta grupuri sanitare. Numarul de compartimente si numarul de ferestre sunt aspecte care pot fi adaptate in functie de nevoile si dorintele clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele containerelor modulare.

Pentru a beneficia de containere modulare de cea mai buna calitate este recomandat sa apelezi la o firma specializata in productia, transportul si montajul acestor structuri metalice de tip modular. In oferta unei astfel de firme vei putea gasi containere de vanzare pentru orice tip de utilizare si pentru diferite domenii de activitate. Vezi oferta Bodaxa pentru containere de vanzare.

Cele mai citite articole

Read Previous

Tricouri pentru bărbați cu imprimeu – pe care să le alegi?

Read Next

Importanța consultului ginecologic anual: de ce trebuie să mergi periodic la medic?

Most Popular