stirile addsite logo

Crezi ca unele reparatii auto pot fi facute pe cont propriu?

service auto cluj

Indiferent daca este vorba de stergatoare de parbriz, faruri sau placute de frana, o varietate de piese de uzura auto sunt inlocuite pe durata de viata a vehiculului. Pretul pieselor de schimb ii determina pe proprietarii de masini sa poata economisi cel putin costurile suplimentare ale unei vizite la garaj.

Cu putina abilitate manuala, unele reparatii pot fi facute pe cont propriu. In cele ce urmeaza iti va fi explicat in ce situatii poti face singur repararii masinii si cand ar fi mai bine sa ai incredere intr-un profesionist. Profesionistii nostrii de la service auto Cluj iti stau la dispozitie pentru orice problema.

Pana acum un deceniu sau doi, era posibil sa schimbi singur piesele masinii. Acest lucru nu mai este insa la fel de simplu astazi, tocmai de aceea este indicat sa lasi asta in seama expertilor de la service auto Cluj. Numarul tot mai mare de masini electrice este cauza multor probleme azi: din ce in ce mai multe componente auto sunt echipate cu senzori si sunt controlate electronic.

Cele mai citite articole

Majoritatea oamenilor nu indraznesc sa se apropie de componente, in special de cele electrice. Daca o reglare nu este efectuata corect, vehiculul poate, in cel mai rau caz, sa refuze pornirea sau interpretarea abordarii soferului intr-un mod periculos.

Cea mai importanta reparatie de automobile este, prin urmare, aceasta in care interventiile constau in repararea unei avarii pur mecanice sau care este legata de masinile electrice. Tocmai din acest motiv acest gen de probleme ar trebui semnalate unui angajat de la service auto Cluj care sa va ajute.

Ceea ce puteti repara singur depinde in mod evident de serie, anul de productie si capacitatile tehnice ale vehiculului. Zonele in care o reparatie sau un schimb auto de bricolaj are cel mai mare succes sunt:

  • Farul: Daca unul sau mai multe faruri se defecteaza, puteti insuruba cu usurinta unul singur dar ar fi indicata si o vizita la un service pentru verificare. Acest lucru se aplica tuturor masinilor traditionale, in care becurile clasice sunt inca utilizate. Un far cu xenon traieste mai mult, dar trebuie sa mergeti la un atelier specializat in caz de defectiune, si in aceasta situatie cei de la service auto Cluj va pot ajuta.
  • Stergatoarele de parbriz: Cand stergatoarele de parbriz se uzeaza si nu mai ofera o vedere clara si precisa in zapada sau ploaie, ar trebui sa le schimbati cat mai curand posibil. O simpla vizita la service auto Cluj e solutia ideala si poate sa fie la indemana tuturor.
  • Lacul si caroseria: De la zgarieturile mici pana la deformarea corpului, ai posibilitatea sa oferi vehiculului aspectul dorit. Desigur, totul depinde de amploarea daunelor. Atunci cand se doreste aplicarea de lac pe o pe o pata cauzata de rugina, trebuie sa ai grija sa alegi culoarea corecta, aici te poate ajuta de asemenea, cineva de la service auto Cluj
  • Anvelope: Schimbarea anvelopelor este, de asemenea, o alta operatiune de precizie pe care o pun la dispozitie cei de la service auto Cluj.

Cele mai citite articole

Read Previous

Calităţile şi timpul de execuţie al construcţiilor de case pe structură metalică

Read Next

Construcţii de case la roşu – ce înseamnă? Cum arată? Ce avantaje are?

Most Popular