stirile addsite logo

Cum faci rost de bani rapid pentru aniversare de care ai uitat

În ciuda faptului că avem calendare și plannere la tot pasul, tot ajungem în situația de a fi luați prin surprindere de unele aniversări. Iar cum nicio sărbătoare nu poate să treacă nepetrecută, trebuie să te dai peste cap să iei cadouri, sau mai rău, să organizezi petrecerea. Iar dacă nu ai un fond de urgență, un salariu foarte mare sau un fond creat special pentru aniversări care te iau prin surprindere, trebuie să găsești foarte repede bani. Iată cum faci rost de bani rapid, pentru o aniversare de care ai uitat.

Împrumută-te de bani

Orice cadou ai alege implică niște costuri. Dar cel mai bine este să alegi un cadou ieftin căruia să îi ridici valoarea cu un gest frumos. Ia un împrumut rapid pentru a avea bănuții necesari și adaugă o experiență care nu te costă nimic. Desigur, trebuie să iei în considerare că împrumutul trebuie înapoiat, deci nu te arunca la ceva foarte costisitor. Chiar dacă o sumă mică de bani se înapoiază ușor, nu trebuie să faci excese. Totuși, atunci când găsești cadoul perfect poți să faci împrumutul și online, iar banii vor ajunge la tine într-un timp foarte scurt.

Încearcă varianta cu do it yourself

Cele mai citite articole

Cadourile DIY sunt foarte bine primite dacă iei în considerare ce îi place persoanei căreia îl dăruiești. Unei mame poți să îi oferi un borcan cu toate ingredientele pentru o prăjitură. Rețetele le vei găsi cu siguranță pe internet. Pentru un cuplu cu copii poți să le dăruiești o seară liberă și să stai cu copiii lor fără să le iei bani pentru babysitting. Rame foto, boluri ingenioase, chiar și tricouri desenate manual pot fi cadouri apreciate de cei care le primesc. 

Împarte costul cu un prieten

Dacă vrei neapărat să faci un cadou memorabil și costisitor, împarte costul cu un prieten sau chiar mai mulți. Sunt unele persoane care țin foarte mult la costul cadoului. Astfel, nu poți să te duci cu ceva care ai făcut tu acasă. Prin urmare, trebuie să iei un împrumut rapid și să cumperi ceva. Totuși, pentru a nu te împrumuta foarte mult este indicat să împarți costul cu cineva. Mai mult, dacă ai prieteni mai deschiși și cu mâna largă, poți să te împrumuți de la ei și să cumpărați împreună acel obiect. Banii îi vei înapoia la salariu, dar nu va trebui să te împrumuți. 

Orice aniversare vine cu o serie de cheltuieli. Trebuie să cumperi un cadou, nu te poți duce cu mâna goală. Iar atunci când ești strâmtorat din punct de vedere financiar trebuie să găsești o cale de a face un cadou. Există, desigur, cadourile pe care le poți crea singur, însă nu toți le consideră binevenite. De asemenea, te poți baza pe prietenii mai înstăriți să îți împrumute niște bani. Însă, dacă niciuna dintre aceste variante nu se aplică, poți oricând să iei un împrumut rapid. E simplu, ușor de luat și îl poți plăti chiar la salariu. Astfel, nimeni nu trebuie să știe că tu ai probleme financiare sau că ai uitat total de aniversarea apropiatului tău. 

Sursă: online-imprumuturi.ro

Cele mai citite articole

Read Previous

Tips&tricks: descopera cum sa scrii cele mai bune advertoriale SEO!

Read Next

Alege să-ți dotezi unitatea HoReCa cu o friteuză de calitate, pentru un plus de productivitate!

Most Popular