stirile addsite logo

Cum poți să te tratezi la cele mai bune spitale din străinătate cu o asigurare medicală din România. Totul despre asigurarea privată de sănătate

Cum poți să te tratezi la cele mai bune spitale din străinătate cu o asigurare medicală din România. Totul despre asigurarea privată de sănătate

Nu de puține ori sistemul medical din România de dovedește a fi depășit de gravitatea unor boli și afecțiuni care pun în pericol viața pacienților și de aceea aceștia fac tot ce le stă în putință pentru a ajunge la tratament într-un spital din străinătate. Cel mai adesea vedem campanii umanitare prin care se solicită donații pentru ca un pacient să poată pleca să fie operat sau tratat în străinătate. 

Aceste campanii reprezintă o posibilă rezolvare în astfel de situații, însă necesită mult timp și energie, iar la final este posibil să nu fie colectată toată suma necesară de bani. De aceea, cea mai bună soluție pentru a evita astfel de situații neplăcute și pentru a avea siguranța că pacientul are parte de cel mai bun tratament posibil în cazul unei boli grave este o asigurare privata de sanatate

Oferta de asigurări de sănătate disponibilă pe piața din România este una foarte variată, iar pentru necunoscători este dificil să o aleagă pe cea care li se potrivește cel mai bine. De aceea, pentru configurarea unui plan de sănătate cel mai bine este să apelați la un broker de asigurări, care cunoaște cel mai bine oferta și vă poate găsi cea mai bună variantă.

Portofoliul Leader Team este unul bogat și cuprinde toate produsele de sănătate de la asiguratorii locali și internaționali, între care se regăsesc Allianz, Groupama, Asirom, Signal Iduna, Omniasig, Eurolife, AXA Health, April, Generali Health, Bupa sau Cigna. Totodată, parteneriatul strategic pe care compania îl are, din 2019, cu AXA Global Healthcare – cel mai mare furnizor mondial de asigurări -, permite brokerului local să vândă polițele de sănătate cu acoperire internațională emise de AXA către orice persoană fizică sau juridică din România.

De ce să alegi o asigurare internațională de sănătate

Cele mai citite articole

Așadar, persoanele sau companiile care apelează la asigurarea medicală AXA pot avea acces la o rețea globală de furnizori medicali, servicii online și telefonice 24/7 și pot găsi soluția potrivită pentru nevoile lor de sănătate oriunde în lume. În funcție de pachetul ales, asigurarea medicală lansată în parteneriat cu AXA are acoperire internațională pentru cancer, boli cronice, Covid-19, operații pe inimă, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acoperă costurile de spitalizare și tratamentele în ambulatoriu și monitorizarea sarcinii și a nașterii.

Pentru că oferă acces la tratamente, servicii şi investigații medicale, spitalizare în România, Europa, SUA şi restul lumii și aveți libertatea de a alege locul de tratament și servicii medicale la spitale naționale şi internaționale, în cazul în care o sa fiți diagnosticat pe perioada asigurării cu orice tip de afecțiune. 

Polița acoperă integral costurile de spitalizare şi tratamentele medicale în ambulatoriu – precum consultații, operații şi tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operații pe inimă, psihiatrie, tratamente dentare. De asemenea, tratamentul pentru cancer este acoperit oriunde în lume. Cei care achiziționează o asigurare privată de sănătate pot avea, de asemenea, acces gratuit la serviciul ”Second Medical Opinion”.

Produsele de asigurare din portofoliul Leader Team Broker pornesc de la doar 4 lei/zi, iar asigurătorii cu care are încheiate parteneriate sunt dintre cei mai mari jucători de pe piața internă și internațională. Totodată, consultanții Leader Team sunt pregătiți să construiască un produs de asigurare pliat pe nevoile fiecăruia, o poliță cu acoperire 24h/24, 7 zile din 7, în România sau în oricare altă țară din lume. Astfel, dacă aveți o problemă de sănătate puteți să vă faceți o programare direct la medicul specialist ca să începeți investigațiile, fără să aveți nevoie de bilet de trimitere de la medicul generalist sau de la doctorul de familie.

Cele mai citite articole

Read Previous

Parchetul laminat: alegerea potrivită pentru încălzirea prin pardoseală

Read Next

Trei complicații pe care le poate produce constipația în cazul animalelor

Most Popular