stirile addsite logo

Cum să alegi cele mai bune produse pentru aplicarea de gene

Cum să alegi cele mai bune produse pentru aplicarea de gene

Aplicarea extensiilor de gene fir cu fir cere multă îndemânare și profesionalism, însă, în afară de aceste atuuri, este nevoie să utilizezi și produse de calitate. În special dacă ești un lash-artist la început de drum, cel mai bine este să te ghidezi în funcție de producătorii recunoscuți la nivel internațional. Află din articolul nostru cum să alegi cele mai bune produse pentru meseria ta. 

Cum alegi produsele ideale pentru aplicarea extensiilor de gene?

Primul sfat pe care ți-l putem oferi este acela de a-ți achiziționa întotdeauna materialele de lucru doar de la magazine de încredere. În special când vine vorba despre adezivii pentru gene, nu este indicat să folosești produse comercializate de distribuitori neacreditați, deoarece condițiile de depozitare necunoscute vor afecta categoric calitatea acestora. Iată, în schimb, ce trebuie să ai în vedere:

Ține cont de materialul din care sunt fabricate instrumentele de lucru

Dacă vrei o pensetă de calitate pentru aplicarea extensiilor de gene, asigură-te că aceasta este realizată din oțel inoxidabil antimagnetic și necoroziv. Achiziționează și un sterilizator cu raze UV și o cutie pentru depozitare, astfel încât să te asiguri că toate instrumentele pe care le utilizezi sunt mereu perfect curățate și ferite de bacterii.  

Pentru a putea oferi servicii de înaltă calitate, cumpără întotdeauna instrumente noi, din magazinele de specialitate și testează-le înainte de a le utiliza pe cliente. 

Alege adezivul pentru extensiile de gene potrivit nivelului tău profesional

Cele mai citite articole

Anumite tipuri de adezivi sunt potrivite doar pentru lash-artiștii experimentați, deoarece au un timp de uscare foarte scurt. Dacă ești la început, optează pentru un adeziv de gene cu uscare mai lentă, astfel încât să poți lucra în propriul tău ritm. 

De asemenea, cele mai bune produse pentru aplicarea extensiilor sunt cele care servesc atât nevoilor tale, cât și condițiilor de mediu. De aceea, este indicat să te orientezi și în funcție de anotimpul în care ne aflăm sau nivelul de umiditate din salonul în care lucrezi. De exemplu, pentru că vara temperaturile și umiditatea sunt ridicate, este recomandat să utilizezi un adeziv cu formule mai flexibile. 

Testează mai multe produse pentru a-l descoperi pe cel mai bun

Deseori, vei găsi mai multe tipuri de produse pentru aplicarea extensiilor de gene de la același producător. Singurul fel de a descoperi care sunt cele mai bune este prin practică directă. Atât timp cât investești în calitate și achiziționezi materiale de lucru doar de la comercianți certificați, nu mai rămâne decât să observi care dintre acestea sunt mai potrivite pentru nevoile tale și ale clientelor. 

Nu este deloc greșit să ceri sfatul altor colege de breaslă atunci când ești nesigură în privința unui produs. Recenziile pozitive pot reprezenta un reper util atunci când te pregătești să plasezi o nouă comandă. Este posibil să dai peste produse care, deși sunt de calitate, să nu se muleze pe stilul tău de lucru. Nu în ultimul rând, felul în care îți depozitezi extensiile de gene, adezivii și pensetele joacă un rol important în buna lor funcționare. 

Ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit și nu te sfii să experimentezi până identifici cele mai bune produse pentru aplicarea de gene, din perspectiva ta!

Cele mai citite articole

Read Previous

Metode Agile, cele 7 avantaje care accelereaza inovatia

Read Next

Care sunt avantajele folosirii unei pardoseli flotante?

Most Popular