stirile addsite logo

Cum știi care este cel mai bun studio de videochat din București?

Știm că alegerea unui studio de videochat poate să fie foarte dificilă, mai ales în contextul în care în România se estimează că există între 3.000 și 5.000 de studiouri, în care lucrează în jur de 100.000 de modele.

Ca în oricare alt domeniu, e bine ca înainte de a accepta o ofertă să te documentezi și să te asiguri că toate lucrurile care ți-au fost promise la interviu există și în realitate.

Cum știi, așadar, că acel studio videochat Uniriicare ți-a făcut o ofertă sau că acel studio pe care l-ai găsit pe internet și care pare foarte promițător este, într-adevăr, cel mai bun studio de videochat din București?

În cele ce urmează îți prezentăm, așadar, câteva criterii care te pot ajuta să îți dai seama care este cel mai bun studio de videchat din București. Nu ne propunem să îți oferim nume, ci doar informații care să te ajute să faci singură cea mai bună alegere pentru tine și pentru cariera ta.

Cel mai bun studio de videochat nu angajează, ci recrutează parteneri egali de business

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le verifici e reputația pe care o are studioul. În era digitală e ușor să cauți review-uri sau păreri lăsate de fostele angajate, iar acestea sunt importante pentru că reprezintă dovada reputației bune sau rele pe care o are studioul respectiv.

De asemenea, trebuie să știi că un studio serios nu le consideră niciodată pe modele simple angajate, ci parteneri reali de business. Managementul unui studio de videochat serios știe că pentru a crește e nevoie ca ambele părți să fie partenere cu drepturi egale, așa că va investi nu doar bani, ci și timp, atenție și grijă în parcursul profesional și în dezvoltarea modelelor.

Printre altele, tocmai de aceea WOW Agency calculează venitul ca procent din încasări, iar în funcție de rezultate îți oferă posibilitatea să ajungi la un procent brut de 60%, asta însemnând un net de 56%. Cu alte cuvinte, ceea ce câștigă un model WOW reprezintă venitul său, nu un salariu – pentru că, așa cum aminteam și mai sus, WOW Agency nu consideră că e angajatorul tău, ci un partener de încredere, care te poate ajuta să obții viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. 

Cel mai bun studio de videochat te ajută să evoluezi și investește constant în dezvoltarea ta

Dacă ești la început de drum, ar trebui să întrebi reprezentanții studioului respectiv dacă în ofertă sunt incluse și traininguri, sesiuni de coaching, lecții de engleză (pentru eventualitatea în care ai putea vrea să perfecționezi această limbă străină) sau ședințe gratuite de machiaj profesional (care te vor ajuta nu doar să arăți impecabil, ci și să îți amplifici exponențial încrederea în tine însăți).

În plus, un studio serios știe că succesul unui model depinde și de calitatea comunicării cu membrii, așa că va investi constant în aparatură performantă și îți va oferi acces la calculatoare și camere web de ultimă generație, internet dedicat, de mare viteză, lumini și echipamente audio/video competitive, ședințe foto profesionale, decoruri sofisticate etc.

Cele mai citite articole

Toate aceste lucruri pot părea fără importanță la prima vedere, însă sunt foarte importante pentru că, pe termen lung, te ajută să devii din ce în ce mai bună în acest domeniu.

La WOW Agency oferta de angajare include toate aceste lucruri. Aici ai parte nu doar de sprijinul echipei și de ședințe de make-up care să te ajute să fii din ce în ce mai încrezătoare în forțele proprii, ci și de o echipă de traineri care îți sunt mereu la dispoziție pentru ca în fiecare clipă petrecută alături de noi să te descoperi din ce în ce mai curajoasă și mai sigură pe frumusețea, creativitatea, inteligența ta și pe puterea de a-ți îndeplini toate visurile cu care ai trecut pragul studioului nostru.

Cel mai bun studio de videochat lucrează legal și îți asigură confidențialitate

Un studio profesionist de videochat îți oferă transparență totală. Pe piață există și studiouri care nu funcționează legal și care nu plătesc contribuțiile tale la stat și tocmai de aceea trebuie să ai grijă să le identifici și să te ferești de ele.

WOW Agency, de exemplu, îți oferă transparență totală în ceea ce privește legalitatea. Plata contribuțiilor tale la stat începe din momentul în care semnezi contractul și, în plus, poți urmări oricând statutul plăților pe site-ul ANAF. Așa cum aminteam, avem o experiență de aproape 20 de ani și reputația noastră impecabilă se datorează, dincolo de profesionalism, și faptului că facem totul serios și suntem întotdeauna transparenți.

Iar dacă vorbim despre confidențialitate, cel mai bun studio de videochat pe care îl poți alege va lua măsuri pentru a respecta asigurarea ei. La WOW Agency, de exemplu, primul pas în acest sens este blocarea utilizatorilor din România. Al doilea pas este monitorizarea 24/7 a vizualizărilor de către echipa noastră de IT. Cu alte cuvinte, dacă un român ar vrea să shimbe IP-ul cu ajutorul unui VPN pentru a putea accesa ilegal, echipa de IT va interveni în timp real și va bloca imediat această tentativă. Al treilea pas este discreția totală a tuturor celor care lucrează în cadrul WOW Agency (toate persoanele care lucrează cu noi sunt obligate prin clauze de confidențialitate să păstreze confidențialitatea modelelor WOW Agency).

În concluzie, acestea sunt, în linii mari, aspectele care fac diferența între un studio de videochat bun și cel mai bun studio de videochat din București.

Despre WOW Agency, studio videochat zona Unirii

WOW Agency bifează toate aspectele amintite mai sus și, în plus, pe lângă asta, programul de lucru este unul care asigură un echilibru perfect între viața profesională și cea privată, iar punctul de lucru este ultra-central, la Unirii.

Concluzia? Alegerea este, în cele din urmă, a ta și doar a ta. Depinde doar de tine dacă alegi un simplu job într-un studio de videochat sau dacă alegi să lucrezi în cel mai bun studio de videochat din București.

Și încă ceva: un job la WOW Agency e mai mult decât un simplu job – este o experiență care îți oferă ocazia să te descoperi și să înțelegi cât de multe lucruri vei putea obține datorită încrederii pe care o oferă un job în acest frumos domeniu.

Spune „da!” provocării și fă un pas mai aproape de realizarea tuturor visurilor pe care le ai. Privește-ți viitorul cu încredere și vino să ne cunoaștem!

Cele mai citite articole

Read Previous

SEO și hosting – legătura dintre serviciile de găzduire web și poziția pe Google

Read Next

8 sfaturi pentru a deveni un jucător de poker mai bun

Most Popular