stirile addsite logo

Cursuri masaj pentru incepatori si profesionisti

Prin cursuri de masaj poti obtine profesia de terapeut de masaj conform metodei clasice, poti deveni un specialist in masaj, si de exemplu, te poti concentra doar pe masajul spatelui sau pe masajul facial. 

Prin cursuri masaj separate poti invata cum se efectueaza masajul pentru sportivi, masajul terapeutic, masaj thailandez traditional sau masaj pentru copii si bebelusi. In timpul cursului, vei invata cum sa elimini spasmele musculare, retentia de lichide din organism si procesele inflamatorii, cu ajutorul tehnicilor de vindecare si masaj estetic. Efectuand proceduri conform metodelor propuse, vei oferi oamenilor sanatate, frumusete, atractivitate si incredere in sine.

Cursuri masaj – Pentru cine sunt potrivite

Cursurile de masaj sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionistii cu experienta, care doresc sa-si imbunatateasca constant abilitatile in aceasta profesie. Pe langa exercitiile practice, vei invata cum sa te prezinti corect prin retelele de socializare si sa atragi clientii. De asemenea, in timpul cursului de masaj vei invata cum sa stapanesti tehnicile de masaj clasic, anticelulitic si terapeutic si iti vei putea vinde serviciile la un pret ridicat. 

Cele mai citite articole

Cursul este recomandat pentru incepatori, dar si pentru maestri experimentati care lucreaza in industria frumusetii. Vei invata cum sa redai silueta, sa atenuezi durerea, oferind clientilor o gama larga de tehnici de masaj, atent elaborate pe parcursul multor ore de practica. Pe parcursul cursului vei invata cum sa faci un masaj de relaxare si sa ameliorezi oboseala. Vei invata tehnici manuale soft si astfel, vei restabili sanatatea clientilor. 

Cursuri masaj limfatic si estetic

La finalul cursurilor de masaj  vei sti cum sa faci un masaj de drenaj limfatic si cum sa corectezi zonele cu probleme (coapse, abdomen etc.). Daca esti nou in domeniul masajului, ar trebui sa incepi cu aceste cursuri masaj. In timpul cursului, vei stapani tehnica clasica, vei putea naviga in cosmetica si iti vei  putea gasi usor un loc de munca. La sfarsitul cursului, vei intelege tehnicile de masaj si le vei aplica corect in practica.

Cursurile masaj sunt recomandate tuturor celor care doresc sa-si extinda cunostintele teoretice si sa stapaneasca abilitati practice in domeniul masajului estetic. Dupa finalizarea cursului, vei deveni un specialist cautat, care poate sa amelioreze oboseala in organism si sa elimine durerea; sa efectueze masaj de drenaj limfatic si sa elimine edemele; sa ajusteze silueta si sa ajute clientii sa scape de excesul de greutate; sa faca proceduri SPA si peeling superficial; sa efectueze proceduri de ambalare si multe altele.

Daca nu doresti sa petreci timp indelung de studiu, incearca cursuri masaj oferite de CPP Alexander`s. In timpul orelor, vei intelege cum sa diagnostichezi inainte de inceperea masajului, sa stapanesti tehnici populare de masaj de relaxare si sa poti crea o atmosfera relaxanta la locul de munca: iluminare adecvata, muzica speciala si aromoterapie. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum alegi tastatura ideală

Read Next

Se merita sa apelezi la un paravan de dus? Iata 5 beneficii pe care ti le poate aduce!

Most Popular