stirile addsite logo

De ce sa cumperi piese auto din dezmembrari? 4 Avantaje importante peste care sa nu treci cu vederea

Chiar daca masinile moderne sunt astazi concepute in asa fel incat sa fie cat mai fiabile, acest aspect nu este suficient pentru a putea uita complet de defectiuni. Uzura unor componente este in fond un lucru inevitabil in timp, astfel ca mai devreme sau mai tarziu, orice sofer va fi pus in situatia de a investi in anumite componente. Piata accesoriilor si pieselor auto s-a dezvoltat semnificativ, astfel ca in prezent, alegerea acestor produse a devenit o reala provocare pentru soferii ce cauta piese auto de calitate si la preturi cat mai avantajoasa. O alternativa excelenta la piesele auto noi insa, este reprezentata de cele obtinute din dezmembrari. 

Piesele auto obtinute din dezmembrari nu doar ca a devenit o alternativa din ce in ce mai populara in randul soferilor, in componentele auto din aceasta categorie aduc concomitent si o serie larga de avantaje, greu de trecut cu vederea. Iata asadar cateva dintre cele mai importante avantaje ale alegerii pieselor obtinute in urma dezmembrarilor auto. 

Preturi competitive spre deosebire de piesele originale noi  

Unul dintre avantajele ce se contureaza foarte bine in situatia alegerii acestor piese reiese din faptul ca au preturi de achizitie mult mai avantajoase prin comparatie cu cel al pieselor auto noi. Practic, prin alegerea pieselor auto din dezmembrari, un conducator auto are sansa de a obtine nu doar o piesa auto la un pret exceptional, ci si una care intruneste toate standardele calitative si de siguranta ce se impun. 

Piese de calitate, fara compromisuri

Cele mai citite articole

Chiar daca pentru anumiti conducatori au, piesele auto din dezmembrari ar putea parea un compromis in materie de siguranta si calitate, in realitate piesele auto obtinute din dezmembrari respecta absolut toate exigentele ce se impun in materie de calitate si siguranta. De indata ce o piesa auto este extrasa, aceasta este intens testata de catre o echipa de experti, care le supun unor teste specifice si amanuntite, astfel ca toate componentele puse in vanzare sunt perfect functionale. 

Posibilitatea de a regasi cu usurinta piesele de care ai nevoie 

Un alt avantaj important reiese si din faptul ca piata acestor piese s-a dezvoltat incredibil, astfel ca un sofer are posibilitatea de a regasi de la piese auto pentru Dodge, pana la piese si componente concepute special pentru autoturismele mai rare. Nu de putine ori, gasirea unor componente auto compatibile din toate punctele de vedere se poate transforma intr-o reala provocare pentru soferi. Parcurile auto care se ocupa cu dezmembrari insa, par a fi o alternativa optima in acest sens, dat fiind faptul ca aici ajung in numar mare, numeroase modele de masini.

Factura si garantie pentru fiecare piesa in parte

Nu in ultimul rand insa, trebuie consemnat si faptul ca toate piesele si accesoriile obtinute din dezmembrari achzitioante, vin insotite de factura si garantie. Mai mult decat atat, multe parcuri auto ofera si posibilitatea de a de a returna piesele auto in situatia in care acestea nu sunt conforme in termen de 14 zile. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Iti doresti un par sanatos? Iata cateva greseli pe care nu trebuie sa le faci!

Read Next

Ce trebuie sa stii inainte sa achizitionezi statii de incarcare electrice?

Most Popular