stirile addsite logo

Descopera avantajele unui program de afiliere

In ultimii ani au inceput sa apara si la noi in tara tot mai multe metode prin care fiecare dintre noi poate obtine un venit pasiv. Ce este un venit pasiv? Ei bine, un venit pasiv este un castig financiar care nu implica eforturi majore din partea noastra. Mai precis, este o modalitate prin care poti castiga banuti, chiar si atunci cand munca ta s-a terminat. Exista mai multe modalitati prin care poti obtine un venit pasiv, precum: dobanzile bancare, economiile in valuta, veniturile din drepturile de autor, continut pe retelele de socializare, dar si multe, multe altele… printre care si programele de afiliere.

Programele de afiliere se numara printre cele mai eficiente metode de crestere a vanzarilor in mediul online. Daca aceasta este benefic pentru companii, hai sa vedem cum putem castiga noi dintr-un astfel de parteneriat.

Sunt foarte multe programe de afiliere, insa astazi ne vom opri asupra programului pus la dispozitia noastra, a tuturor, de Quickmobile.ro.

Motivul principal pentru care am ales sa facem acest lucru este deoarece acest program de afiliere poate fi folosit de aproape toti dintre noi, chiar si de catre cei care nu au un blog ori un site dedicat tehnologiei, iar un cont de socializare cu milioane de urmaritori nu este nici el o conditie obligatorie.

Cele mai citite articole

Pentru a te bucura de reduceri la toate produsele prezente pe site-ul Quickmobile.ro, dar si un comision din vanzari, trebuie sa te inscrii in programul de afiliere Quickmobile.ro

Inscrierea se realizeaza cu mare usurinta, completand un simplu chestionar si acceptand termenii si conditiile impuse de acestia. Intr-un timp scurt, echipa Quickmobile iti va aproba cererea si iti va transmite un cod unic – creat special pentru tine. Acest cod il poti impartasi cu toti prietenii tai din mediul online si offline si castigati cu totii!

Dar hai sa vedem mai precis care sunt beneficiile de care va puteti bucura:

  • Atat prietenii tai din viata reala, cat si urmaritorii tai de pe retelele de socializare se pot bucura de achizitii cu extra reducere folosind codul oferit de tine. Extra-reducerile se aplica la toate produsele de pe site, indiferent ca se sunt deja reduse sau ca se afla in campanii speciale. 
  • Dar castigi si tu! Ca afiliat beneficiezi de un comision la fiecare comanda finalizata si nereturnata. Castigul astfel obtinut poate fi folosit pentru achizitionarea de produse pe site-ul Quickmobile.ro, dar la fel de bine poate fi si incasat. Modalitatea in care acesta va fi folosit este aleasa de tine, in functie de ceea ce iti doresti.
  • Ai acces cu prioritate la toate informatiile despre produsele noi.
  • Poti fi invitat la evenimente cu specific high-tech.

Daca iti surade aceasta idee nu mai sta pe ganduri si inscrie-te chiar acum. Astfel, te vei putea bucura atat tu, cat si prietenii tai de cele mai bune oferte, chiar acum de Black Friday 2021 la Quickmobile. Mai multe informatii despre programul de afiliere si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca afiliat le vei gasi pe www.quickmobile.ro.

Cele mai citite articole

Read Previous

Campanii PPC ca o agenție de Facebook Ads

Read Next

Curea din piele, silicon sau bratara metalica? Cum alegi ceasul in functie de bratara

Most Popular