stirile addsite logo

Fetele din provincie pot deveni modele videochat intr-o locatie de top din Bucuresti

Studio shot of young beautiful woman. Professional make-up and hairstyle.

Fetele din provincie pot deveni modele videochat intr-o locatie de top din Bucuresti

Pana nu demult, meseria de model videochat era privita cu multa reticenta. Acum, a fi model videochat inseamna o poarta deschisa spre un viitor mai bun, o meserie bine platita, legala, un mod de afirmare si un job ce presupune nu numai ca modelele sa se dezbrace in fata camerei, ci si ca acestea sa inteleaga clientii, sa isi dovedeasca abilitatile de comunicare si de buni psihologi.

Pentru a incepe viata intr-un alt oras, intr-un nou décor, cu oameni noi si foarte amabili, fetele din provincie pot aplica pentru un post de model videochat in cadrul White Agency, locul unde pot renaste, pot invata lucruri noi fara a se justifica in ftaa nimanui.

Nu te costa nimic sa incepi o viata noua in Capitala!

Inainte de a pleca de acasa pentru a incepe o viata noua si pentru a castiga mult mai bine, fetele trec prin sentimente contradictorii. Acestea trebuie sa fie foarte hotarate in ceea ce fac si sa lase la o parte teama de necunoscut, teama ca nu se vor descurca si scenariile aiurea pe care si le fac in minte, cu final tragic sau rusinos in fata familiei.

A fi model videochat este o experienta frumoasa, pozitiva, cu satisfactii materiale, cu o siguranta din acest punct de vedere, fara a-si asuma riscuri asa cum le povestesc cei din jur.

Cele mai citite articole

White Agency ofera modelelor in devenire sansa de a sta in cele mai bune conditii, intr-o locatie ultracentrala din Bucuresti, unde beneficiaza de toate conditiile de confort si de siguranta, ele fiind indemnate doar sa se exploreze, sa avanseze in domeniul auto-cunoasterii si auto-depasirii fortelor proprii.

Modelele videochat au noroc de un loc de munca care le ofera instrumentele si resursele necesare pentru a avansa si a castiga comisioane frumoase, nu numai salariu, dar si de a sta intr-un loc curat si placut, alaturi de alte fete.

Despre ce bonusuri si beneficii este vorba?

Unele agentii de modele videochat nu le ofera acestora bonusuri si beneficii in functie de gradul de implicare, insa la White Agency modelele muncesc cu spor deoarece sunt realizate si fericite, dar mai ales multumite din punct de vedere al bonificatiilor. Acest loc de munca presupune relaxare, un mediu placut, pozitiv, dar si cu procente atractive, astfel incat fetele sa stie ca munca lor le este mereu apreciata.

Nu numai bonusurile sunt importante, ci si contractul de munca, ce este perfect legal si permite modelelor o asigurare de sanatate si fiecare an sa fie inregistrat. De asemenea, cursurile de calificare sunt asigurate: curs make-up artist, curs engleza, curs web-designer.

Bonusurile de angajare, de 11 ture pe perioada, bonusul pentru un an in plus petrecut in agentie, sunt corelate cu sedintele foto profesionale, abonamentele la solar, la masaj, sedintele de make-up si hairstyle, asigurate fetelor care se angajeaza la agentia White Agency, fie din Bucuresti sau din provincie.

Cele mai citite articole

Read Previous

In vacanta..departe de casa

Read Next

De ce sa cumperi si sa tranzactionezi moneda virtuala Bitcoin si cum poti face acest lucru?

Most Popular