stirile addsite logo

De ce sa cumperi si sa tranzactionezi moneda virtuala Bitcoin si cum poti face acest lucru?

Unii oameni inca nu inteleg rolul pe care il au criptomonedele sau monedele virtuale la nivel global si de ce ar trebui sa ia si ei in calcul tranzactionarea unor astfel de monede. In Romania, monedele virtuale inca nu sunt atat de cunoscute.

Criptomonedele inca reprezinta un motiv de teama pentru potentialii detinatori, teama de a nu fi pacaliti, de a nu pierde investitia, teama de a nu putea face nimic cu aceste monede virtuale. Multe persoane nu stiu cum functioneaza si cum se tranzactioneaza Bitcoin si prefera sa nu faca acest lucru.

Monedele virtuale sunt eficiente si pot fi transformate in bani reali, in ciuda credintelor populare. Investitia in Bitcoin este una din cele mai profitabile investitii, oameni din intreaga lume pot confirma acest lucru.

Cum investesti in Bitcoin

Investitia in criptomonede se face in doua moduri. Primul mod este acela de cumparare a unei monede Bitcoin care a fost deja lansata, iar al doilea mod este investitia in lansarea unei criptomonede noi. In Romania, oamenii interesati de aceste tranzactii pot intra pe site-ul Ro.Exchange si se pot bucura de cele mai bune conditii de tranzactionare, de comisioane mici, de flexibilitate, securitate maxima si de posibilitatea tranzactionarii intre utilizatori.

Cele mai citite articole

Bitcoinul este prima si cea mai cunoscuta moneda virtuala, notorietatea fiindu-i asigurata de cresterea pretului si de notorietatea in ultimii ani. Spre deosebire de monedele clasice, reteaua bitcoin nu poate induce inflatia, deoarece numarul de monede este limitat. Asadar, Bitcoin se aseamana mai mult cu aurul, decat cu monedele clasice ale sistemului actual.

Ce avantaje ai daca investesti in Bitcoin?

Inainte de a face orice fel de investitie, oamenii vor sa stie ce avantaje le aduce aceasta. Moneda Bitcoin este practica, este usor de utilizat si de tranzactionat, prin simpla folosire a unui dispozitiv conectat la internet, chiar si telefonul. De asemenea, numarul firmelor ce folosesc Bitcoin ca si metoda de plata este in crestere atat la nivel national, cat mai ales international.

Un alt avantaj al tranzactionarii Bitcoin este faptul ca, in comparatie cu un transfer bancar, plata in Bitcoin se finalizeaza rapid, indiferent de zi si de ora. De mentionat este si faptul ca o moneda Bitcoin este divizabila pana la 8 decimale, ceea ce inseamna ca oamenii pot face tranzactii pana la un nivel foarte mic.

Comisioanele scazute cerute in reteaua Bitcoin este un alt motiv pentru care oamenii aleg sa investeasca in aceasta moneda. Cu certitudine acestea sunt mult mai scazute comparativ cu taxele bancare care sunt percepute pentru tranzactiile internationale.

Cu alte cuvinte, investitia in aceasta cunoscuta si apreciata criptomoneda este profitabila, poate fi realizata de oricine, tranzactia este sigura si ireversibila, iar transparenta este totala. Cei care cauta o alta metoda profitabila de a-si creste veniturile si de a investi in ceva care cu siguranta le va aduce mai multi bani in buzunar (atat in cel real, cat si in wallet-ul virtual) sunt sfatuiti sa investeasca in criptomonede.

Cele mai citite articole

Read Previous

Fetele din provincie pot deveni modele videochat intr-o locatie de top din Bucuresti

Read Next

Dosarele din plastic, mai utile decat credeai la birou

Most Popular