stirile addsite logo

Dosarele din plastic, mai utile decat credeai la birou

Cand lucrezi intr-o institutie in care ai de arhivat o multime de acte si de organizat poate singurul mod in care poti sa termini rapid indosarierea este folosirea unor dosare de plastic. Spre deosebire de dosarele din carton subtire, cele de plastic sunt rezistente, sunt flexibile, actele stau foarte bine in ele, sunt ferite de umezeala sau de praf, sunt in siguranta.

Dosarele de plastic pentru incopciat sunt utile indiferent ce tip de acte ai de organizat, sunt disponibile online dosare tip plic, cu sina, cu perforatii, cu cleme rabatabile, au culori diverse pentru a gasi usor actele de care aveti nevoie.

Polipropilena din care sunt facute majoritatea dosarelor din plastic este foarte rezistenta la uzura, fereste fiecare act indosariat de orice fel de deteriorare, se pot indosaria pana la 180-200 de coli A4, unele modele se pot indosaria in biblioraft.

Cele mai citite articole

Etichetarea unor dosare de plastic este foarte simpla, etichetele se pot schimba ori de cate ori este cazul. Dosarele cu clips au capacitate mare de prindere, merg folosite la prezentari sau cand e nevoie de transport in siguranta. In acest caz documentele nu se perforeaza si se prind cu clipsul respectiv pentru a fi indosariate cat mai rapid.

Mai putem avea si dosare din plastic cu cleme pivotante, care nu presupun perforarea documentelor, cu un design modern si elegant, adaptat pentru utilizare in diverse institutii. Dosarele din plastic sunt atat de populare pentru ca au si greutati mici, foliile transparente din dotare permit vizualizarea dintr-o privire a documentelor, fara a fi nevoie sa cautati foarte mult pana depistati dosarul unde sunt puse.

Pretul redus si numarul mare de culori, tipuri si modele disponibile online, livrarile rapide, iata doar cateva motive pentru care puteti sa treceti la aceasta metoda de indosariere simpla si rapida. Detalii despre fiecare model de dosar din plastic puteti gasi pe site-urile care le comercializeaza, alaturi de cele mai noi produse din aceasta gama.

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce sa cumperi si sa tranzactionezi moneda virtuala Bitcoin si cum poti face acest lucru?

Read Next

Dotări de bază pentru o unitate HoReCa nou-înființată

Most Popular