stirile addsite logo

Flori pentru ziua onomastică – idei de cadouri

Este posibil ca ziua onomastică  a unui prieten drag sau a unui membru al familiei să te pună în dificultate, întrucât nu știi ce să alegi astfel încât să nu fie prea mult pentru o zi de nume, dar nici ceva neînsemnat. Astfel, categoric pe lângă toate urările de bine pe care le transmitem trebuie să oferim și un cadou. Cel mai potrivit cadou pentru ziua onomastică sunt florile, acestea fiind alegerea potrivită cu care nu ai cum să greșești. Florile sunt asociate cu frumusețea, bucuria, sinceritatea și starea de bine, așa că vor fi cadoul ideal ce va aduce bucuria pe chipul persoanei care le primește. Indiferent de relația dintre tine și persoana respectivă, prietenă, iubită, colegă de muncă sau cineva din familie florile sunt un cadou potrivit. În acest articol găsești sugestii pentru cadoul floral ideal, oferite de specialiștii florali de la Maison d’OR. 

Dăruiește flori de sezon

Florile de sezon sunt alegerea ideală atunci când nu cunoști foarte bine persoana sărbătorită. Astfel că primăvara poți dărui cu încredere minunatele lalele, cărora le poți adăuga frumoasele zambile sau margaretele care transmit fericire. 

Vara poți opta pentru buchete de trandafiri, care sunt atât de încântătoare, dar și pentru un buchet cu floarea soarelui. De asemenea, și hortensiile sunt o alegere potrivită pentru acest sezon. 

Dacă pentru aceste anotimpuri florile ar trebui să fie viu colorate, pentru cei care își sărbătoresc onomastica toamna nuanțele de portocaliu și galben ar trebui să domine buchetele dăruite. 

Cele mai citite articole

Iarna este indicat să oferi flori criogenate și nu numai pentru că aceste flori rezistă veșnic și transmit sentimente puternice față de persoana care le primește. Poți alege, să dăruiește și cutii cu flori criogenate sau trandafiri criogenați în cupolă, în acest mod cu siguranță că ziua de nume a persoanei dragi  va fi mai bună și mai frumoasă. Acest gen de cadou floral este și mai indicat întrucât persoana care îl primește se poate bucura mult timp de acest dar și se va gândi la tine de fiecare dată când îl va vedea. 

Alege flori inspirate din numele persoanelor dragi

De exemplu, de Sfântul Andrei poți dărui un frumos buchet de crizanteme, iar de Sfânta Marie poți dărui un buchet cu hortensii, bujori și gerbere, un buchet care va încânta prin parfumul său deosebit.  De Sfântul Gheorghe poți alege să dăruiești un frumos buchet de lalele viu colorate. Faptul că ai fost atent la detalii și i-ai dăruit buchetul potrivit numelui va fi impresionant, iar persoana care primește darul se va simți special.

De sărbătoarea Floriilor, când sărbătorim toate persoanele care poartă nume de floare, cadoul ideal este un buchet cu floarea a cărei nume îl poartă. Din nou vei fi foarte apreciat, pentru că ești atent la detalii.

Florile vor fi întotdeauna o alegere potrivită și un cadou ideal, cu care nu poți greși. Floraria Maison d’Or din Bucuresti îți vine în ajutor cu diferite variante pentru cadoul potrivit, buchete speciale, aranjamente încântătoare sau splendidele cutii cu flori 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cât timp durează inserarea unui implant dentar?

Read Next

Avantajele utilizării Power BI pentru afacerea ta

Most Popular