stirile addsite logo

Încă nu ai cumpărat încălțăminte pentru iarnă? Vezi, ce să alegi, pentru a arăta bine

Încă nu ai cumpărat încălțăminte pentru iarnă? Vezi, ce să alegi, pentru a arăta bine

Temperatura scade, frunzele cad din copaci, zilele se scurteaza – pe scurt, iarna ne bate la ușă. Este timpul să ne aprovizionăm cu pantofii care ne vor însoți în următoarele luni. Această perioadă a anului este dominată de soluții care îmbină caracterul practic cu un aspect la modă și nu este deloc surprinzătoare această tendință – gerul mușcă pe toată lumea în egală măsură. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunțăm la aspectul elegant. Iarna oferă multe oportunități de a crea o ținută de neuitat. Ce pantofi să alegi pentru a profita de această oportunitate?

Botine – o alegere universală

Acest tip de încălțăminte este o alegere populară în rândul femeilor datorită caracterului practic și a gamei largi de fasoane – de la modele în stil Chelsea până la încălăminte pentru motociclete. Variantele de cizme de iarnă au izolație suplimentară, iar prezența pielii combină durabilitatea cu un aspect la modă. Un avantaj suplimentar este talpa groasă, care nu numai că va prelungi optic picioarele, ci va oferi și izolație de sol. Modelele cu tija aproape de gambă vor arăta cel mai bine cu fuste de diferite lungimi și pantaloni largi. La rândul lor, modelele cu căptușeală mai voluminoasă vor arăta bine dacă lăsăm picioarele înăuntru.

Cizme – cu cât mai lungi cu atât mai bine

Cele mai citite articole

Pantofii înalți sunt o alegere excelentă pentru femeile care doresc să-și pună în valoare forma picioarelor fără a risca înghețul. Articole precum cizme, la fel ca botinele, reprezintă un termen colectiv pentru o gamă largă de modele, care includ cizme ofițer – cizme inspirate de călărie și încălțăminte militară veche – mușchetari – de obicei din piele întoarsa și ajung până la genunchi sau peste genunchi – cizme clasice – semi-cizme din piele – și cizme de cowboy – inspirate de încălțămintea direct din Vestul Sălbatic. Fiecare dintre aceste fasoane are propriile sale avantaje, dar indiferent de gustul nostru, atunci când alegi cizme, trebuie să acorzi atenție la trei aspecte: înălțimea brantului, înălțimea tocului și aderența pantofilor la picior.

Dacă te decizi să optezi pentru cizme cu toc înalt care se mulează pe piele ca parte a tendinței „second skin”, merită să alegi o culoare uniformă a ținutei în stilul „total look”. În acest caz, o fustă până la genunchi sau oână la jumătatea gambei va fi cea mai bună opțiune – în funcție de lungimea brantului – care ne va pune în valoare picioarele. Regula de bază în cazul cizmelor este să-i arăți, așa că fustele și pantalonii strâmți care pot băgați în cizmă vor fi alegerea perfectă. Este suficient să alegi un pulover sau o jachetă – poate fi o ramones – pentru a crea o ținută atrăgătoare pentru iarnă.

Încălțăminte trekking – aspect simplu, efect wow

Încălțămintea de iarnă nu trebuie să fie decorativă pentru a crea o ținută interesantă. Pentru doamnele care preferă stilizațiile casual, încălțămintea de trekking este o alegere excelentă. Talpa elastică, izolația, membranele impermeabile și confortul fac ca acești pantofi să fie potriviți nu numai iarna, ci și toamna sau în timpul excursiilor de vară la munte. Care este cel mai bun mod de a purta astfel de pantofi? Jambiere cu izolare termică sau pantalonii strâmți și șosete groase de lână care ies din cizmă vor fi o alegeră excelentă. O cămașă sau un pulover mai lung ne va creea o combinație stilată a câtorva elemente discrete care să nu ne va lăsa să răcim.

Cele mai citite articole

Read Previous

Proiector LED: Alege produse de iluminat arhitectural pentru exterior!

Read Next

Criterii de care să ții cont când amenajezi locul de parcare din curte

Most Popular