stirile addsite logo

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță lansarea celui de-al doilea produs BIO din gama La Provincia

Cu o abordare proactivă și o viziune orientată spre sustenabilitate, La Provincia, brandul Grupului Carmistin, a adus pe piață al doilea produs BIO din portofoliul său.

Antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a făcut această declarație cu entuziasm, subliniind angajamentul companiei față de producția de alimente sănătoase și sustenabile.

Ouăle BIO La Provincia, produs de vârf, sunt obținute de la găini crescute în aer liber și hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultură 100% ecologică.

Această lansare reprezintă un pas important în diversificarea gamei de produse BIO oferite de La Provincia și în consolidarea poziției în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv este un antreprenor român renumit pentru implicarea sa activă în industria alimentară. Acest antreprenor este un vizionar care își direcționează eforturile către progres, schimbare și autenticitate. El a înțeles nevoile actuale ale consumatorilor și importanța practicilor agricole durabile în producția de alimente sănătoase și ecologice.

În calitate de fondator al Grupului Carmistin, Iustin Paraschiv își propune să ofere consumatorilor produse alimentare sănătoase și de înaltă calitate, obținute în urma unor procese de producție responsabile.

În acest sens, anul 2023 a reprezentat un moment important pentru Grupul Carmistin, deoarece a marcat lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, un produs ce se remarcă prin conceptul de sustenabilitate și prin respectarea unor standarde riguroase de producție.

Brandul La Provincia, din cadrul grupului Carmistin, a introdus pe piață gama de ouă BIO!

Reprezentanții companiei au declarat că această gamă de ouă BIO reprezintă al doilea produs BIO din portofoliul La Provincia, primul produs lansat fiind puiul BIO. Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, a subliniat că decizia de a extinde portofoliul La Provincia cu ouă BIO a fost motivată de cererea semnificativă de pe piață pentru produse ecologice și de înaltă calitate.

Cele mai citite articole

Studiile realizate pentru identificarea profilului consumatorului au arătat că piața noastră de ouă BIO nu este suficient de reprezentată și că există o cerere semnificativă pentru un astfel de produs. De aceea, am decis să extindem gama sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO. Astfel, răspundem și nevoilor consumatorilor care se orientează în principal către produse alimentare premium și BIO„, a declarat Andrei Brumaru, CEO al Carmistin.

Cererea de ouă este în creștere constantă în ultimii ani, deoarece reprezintă una dintre cele mai accesibile surse de proteine pe care compania le poate produce. Această tendință va continua și în anii următori, pe măsură ce consumatorii devin tot mai interesați de alimentația sănătoasă și de produsele BIO.

Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin, subliniază că interesul nu este de a intra pe piața ouălor, ci de a se implica în piața alimentelor sănătoase. Această abordare reprezintă o atitudine responsabilă și sustenabilă, care urmărește promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Pentru a produce ouă și carne BIO, Grupul Carmistin depune numeroase eforturi pentru a se asigura că producția agricolă se încadrează în cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

Ouăle BIO La Provincia reprezintă un exemplu de produs ecologic și autentic românesc, care susține dezvoltarea responsabilă și sustenabilă în domeniul agroalimentar din țară.

Ouăle BIO La Provincia – Proteine de înaltă calitate și grăsimi sănătoase!

Iată principalele beneficii ale gamei de ouă BIO La Provincia:

  • La Provincia produce ouă BIO în ferma Carmistin din Leleasca, România, asigurând controlul complet al procesului de producție și calitatea superioară a produsului final.
  • Ouăle BIO La Provincia provin exclusiv de la găini crescute în aer liber, fiecare găină beneficiind de o suprafață minimă de 4 mp de pășune, cu acces la aer curat.
  • Ouăle BIO La Provincia provin exclusiv de la găini hrănite cu furaje din agricultura ecologică.
  • Ouăle BIO La Provincia sunt sortate și ambalate cu atenție de către specialiști, pentru a se asigura un control sporit și o calitate superioară. Fiecare ou este examinat atent înainte de a fi plasat în ambalajul special, astfel încât să vă bucurați de un produs proaspăt și delicios.
  • Ouăle BIO La Provincia sunt ambalate într-un nou tip de ambalaj inovator, oferind o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv seturi de 6 (L/XL) și 10 ouă (M/L), precum și seturi de 12 ouă (M/L) și chiar cutii cu 20 de ouă (mărimea S).

Anul 2023 a marcat lansarea primei game de ouă La Provincia, brandul Grupului Carmistin. Brandul și-a extins gama de produse prin lansarea gamei de ouă provenite de la găini vegetariene crescute la sol, hrănite cu cele mai bune cereale, în cadrul unei agriculturi proprii responsabile.

Această primă lansare a fost completată înainte de Sărbătoarea Învierii, cu gama de ouă BIO La Provincia, provenite de la găini crescute exclusiv cu hrană din agricultură ecologică.

Ambele produse sunt disponibile în diferite dimensiuni și ambalaje, în rețelele Lidl și Kaufland, precum și în alte magazine. Astfel, toți consumatorii se pot bucura de beneficiile și gustul deosebit al acestor produse La Provincia.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ghid pas cu pas pentru instalarea unui dedurizator de apa

Read Next

Cum să ții sub control frica de zbor 

Most Popular