stirile addsite logo

IVECO S-Way: noile tehnologii ECO de motorizare

IVECO S-Way: noile tehnologii ECO de motorizare

Iveco a demonstrat de-a lungul timpului o preocupare deosebită pentru protecția mediului iar motorizările ECO s-au încadrat rapid în rândul dotărilor destinate noilor modele. Performanța și sustenabilitatea motoarelor alimentate cu gaz natural sau combustibil diesel au condus la mai multă popularitate a vehiculelor din oferta IVECO România.

​Una din cele mai bune opțiuni de transport, camionul Iveco S-Way vine în întâmpinarea șoferilor cu dotări inteligente, cu o motorizare adaptată nevoilor acestora. Sarcinile de transport înseamnă adeseori călătorii lungi sau livrări cu opriri dese în traficul marilor orașe.

Gama variată de motoare diesel sau gaz a adus un plus de performanță modelului IVECO S-Way, apreciat pentru calitățile sale : fiabilitate, eficiență, putere. 

Designul interior și facilitățile aduse de tehnologia de top completează dotările acestor vehicule destinate celor mai complicate misiuni de transport. Inovațiile legate de siguranță, de confort, de conectivitate fac din acest camion un exemplu de creație inginerească unică. Încurajarea productivității prin sporirea calității călătoriei, cu un grad mai mare de confort, este completată de preocuparea pentru eficiență. Un consum mai redus de combustibil grație motorizării potrivite face din IVECO S-Way unul din cele mai dorite vehicule pentru orice flotă auto. 

​Camionul Iveco S-Way este comercializat având mai multe tipuri diferite de motorizare. Se distinge gama de motoare Euro 6, care utilizează motorină sau gaz natural, în funcție de preferințe. 

Motoarele pe motorină cu care sunt dotate modelele Iveco S Way au o putere de 330 – 570 CP  fiind apreciate pentru anduranță și performanțe sporite. Motoarele alimentate cu gaz natural au o putere de 340-570 CP, cu o eficiență energetică de invidiat. 

Cele mai citite articole

Sistemul de tip Smart EGR încurajează eficiența de ardere ca urmare a optimizării momentului de injecție, fiind folosit pentru reducerea consumului de carburant. Motoarele inteligente prevăzute cu dispozitive auxiliare sunt special proiectate pentru prevenirea risipei, pentru o mai bună eficiență energetică.  Funcția anti-idling previne perioadele lungi de inactivitate a motorului, prin închiderea automată a acestuia. 

Noul camion de la IVECO este dotat cu un sistem performant de conducere predictiv. Iveco Hi Cruise GPS conține eco-roll , un sistem care previne risipa de combustibil. Asistența tehnică este integrată de sistemul predictiv pentru a asigura transferul de viteze și controlul de croazieră. Tehnologia modernă de cartografiere GPS ajută sistemul de conducere al noului Iveco să ofere cele mai bune sugestii de navigație, fiind de mare folos pe parcursul traseelor dificile, în zone necunoscute.

Reducerea de carburant este încurajată de designul aerodinamic nou al cabinei proiectată pentru IVECO S-Way, iar detaliile constructive adaptate la nevoile șoferului sunt completate de conectivitatea performantă. În cabina noului Iveco S-Way, șofatul este o experiență confortabilă, în deplină siguranță. 

Tehnologia noului IVECO S-Way NP

IVECO S-WAY NP  este conceput pentru a oferi din plin utilizatorilor beneficiile unui combustibil ecologic. Protecția mediului și păstrarea calității aerului sunt importante pentru constructorii Iveco, iar autovehiculele proiectate oglindesc această realitate.  

Influența schimbărilor climatice, a poluării și a deteriorării constante a mediului lasă urme în starea mediului care ne înconjoară. Iveco S-Way NP folosește combustibil ecologic și contribuie la îmbunătățirea ambientului. Silențios, cu emisii de doar 71 dB, modelul Iveco S Way este perfect pentru deplasări urbane nocturne.

Autonomia pe distanțe lungi, de până la 1600 km, face parte din performanțele acestui camion alimentat cu gaz.  Motorizarea ecologică a noilor modele S-Way s-a dovedit un succes, fiind preferate pentru emisiile reduse și respectarea calității aerului. Performant, puternic și eficient, camionul proiectat de Iveco este destinat celor care se preocupă de ecologie, de protecția mediului și doresc un viitor mai bun pentru generațiile viitoare.

Concluzii

Vehiculul Iveco S-Way este proiectat pentru a oferi șoferilor confortul de care au nevoie. Toate tehnologiile de top sunt acum în dotarea cabinei acestui model . Spațiul organizat ergonomic, funcțiile accesibile și conectivitatea avansată fac din acest model un vehicul dorit de orice flotă auto. Mereu la curent cu tot ce e nou, în legătură cu specialiștii IVECO și cu managerii de flotă, șoferul de la volanul vehiculului Iveco S Way transformă orice traseu într-o călătorie sigură și eficientă. 

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce literele de pe tastură nu sunt în ordine alfabetică

Read Next

Tricouri pentru bărbați cu imprimeu – pe care să le alegi?

Most Popular