stirile addsite logo

Jackpot progresiv vs Jackpot Fix: Ce deosebiri exista intre cele doua castiguri la sloturi online?

Cei care isi doresc sa experimenteze pentru prima data dinamica unor sloturi online, nu pot ignora conceptul de “Jackpot”. Acestea reprezinta cel mai mare castig pe care un jucator il poate obtine de la sloturile pe net, comparativ cu miza pe care a fost dispus sa o plaseze initial.

De altfel, sloturile online cu Jackpot (pentru ca nu toate jocurile ofera aceste bonusuri substantiale) sunt printre cele mai cautate de cei care vor sa se distreze, alegand varianta pacanelelor jucate chiar din confortul propriului camin. Exista doua categorii importante de jackpoturi: jackpoturile progresive si jackpoturile fixe. Haide sa descoperim impreuna mai multe informatii despre deosebirile dintre aceste castiguri. Insa mai inainte de toate:

Care este istoria jackpoturilor?

Jocurile de tip loto au fost cele care au promovat pentru prima data in istorie aceste variante de castig, determinate de un cuantum substantial de bani, generat de participarea mai multor jucatori si oferit celui mai norocos dintre acestia. Revenind la jackpoturile caracteristice sloturilor, acestea au devenit cunoscute publicului larg la inceputul anilor 90, fiind o miscare de marketing a cazinourilor ce s-a dovedit a fi mai mult decat inspirata. Fidelizarea clientilor prin introducerea acestor castiguri a determinat o popularizare fara precedent a sloturilor, pe care o putem sesiza cu usurinta chiar si in prezent, indiferent de cadrul in care pasionatii joaca la pacanele: site-uri cu sloturi online, agentii stradale, cazinouri etc.

Jackpot progresiv sau Jackpot fix: Cum se deosebesc?

Sa le analizam pe rand:

Jackpot progresiv la sloturi online

Este un premiu la sloturi online determinat de maniera in care pariorii continua sa plaseze pariuri in jocul respectiv. Fiecare noua rotire efectuata directioneaza un anumit procent din suma mizata de jucator catre jackpot. Asadar, toti care joaca la slotul online respectiv au sansa de a castiga marele premiu, iar pana la desemnarea unui castigator, valoarea acestui jackpot creste cu fiecare noua rotire.

Cele mai citite articole

Dupa ce marele premiu este adjudecat, valoarea coboara din nou la un anumit prag prestabilit. Jackpoturile progresive sunt extrem de populare printre cei care joaca sloturi online, pentru ca nu exista un prag maxim al valorii la care pot ajunge aceste premii. Iata si un exemplu din istorie, ce vine sa sustina aceasta afirmatie: cel mai mare jackpot progresiv din istorie a fost castigat in 2018, ridicandu-se la fabuloasa suma de 18.915.872 euro.

Jackpot fix la sloturi online

Iata cel de-al doilea tip de jackpot cautat de mai toti cei care aleg sa se distreze in fata unor jocuri ca la aparate, alegand, insa,  varianta online a acestora: jackpotul fix. Principala caracteristica a acestui tip de premiu este determinata de faptul ca jackpotul fix ramane mereu la aceeasi valoare, fara a creste absolut deloc, indiferent de numarul jucatorilor sau de mizele jucate.

De obicei, jackpoturile fixe au valori mai mici decat cele progresive, dar sunt oferite cu o frecventa mult mai ridicata, comparativ cu cele din categoria mai sus amintita. Perfecte pentru cei care urmaresc o constanta a castigurilor la pacanelele online, jackpoturile fixe sunt determinate de valoarea mizei jucate. Capacitatea de multiplicare a unui jackpot fix poate fi descoperita in tabelul de plati al jocului respectiv, alaturi de alte informatii importante.

Care este cel mai potrivit tip de jackpot pentru stilul tau de joc?

.

Cele mai citite articole

Read Previous

5 lecții financiare pentru tinerii căsătoriți

Read Next

5 beneficii ale utilizarii formulei de lapte praf HIPP organic

Most Popular