stirile addsite logo

Laptele praf pentru bebelușul tău

Majoritatea mamelor, în jur de 90%, își alăptează bebelușul. După patru luni, doar jumătate dintre ele mai au lapte suficient pentru a-și alăpta sugarul. Din acest moment, bebelușii au nevoie de laptele praf care poate fi cumpărat din magazinul online elaptepraf.ro. Producătorii de lapte praf sunt supuși unor reguli stricte. 

Ceea ce trebuie conținut în compoziția lor, este determinat de regulamentul care specifică cu precizie tipul și numărul de nutrienți. Desigur, prevede și faptul că nu ar trebui să conțină poluanți. Ce ar trebui să-i dai copilului tău dacă nu poți sau nu vrei să-l alăptezi? Desigur, alăptarea maternă este cea mai bună pentru copilul tău. Mâncarea substitutivă, care este disponibilă sub formă de pulbere în magazinul online, este supusă celor mai stricte cerințe și include de obicei tot ce are nevoie copilul pentru o dezvoltare sănătoasă încă de la naștere.

Trecerea copilului la formula 1 la formula 2 

Formula de lapte praf face ca hrănirea bebelușului să fie clară, deoarece nu trebuie să fie înlocuită cu o altă formulă după o anumită perioadă de timp. Acesta este potrivit și pentru alăptarea paralelă cu hrănirea la sân. Forma de nutriție este recomandată atunci când o mamă are puțin lapte, se întoarce la muncă sau dorește să hrănească bebelușul și din alte motive. 

Cele mai citite articole

Dacă treci bebelușul pe lapte praf formula 1 după primele câteva săptămâni, trebuie să ai grijă să nu supraalimentezi copilul. Pe lângă lactoză, conține adesea și alți carbohidrați, cum ar fi amidonul. Prin urmare, cantitatea zilnică de lapte praf indicată pe ambalaj nu trebuie depășită. Laptele de continuare este de obicei etichetat cu numărul 2 și este recomandat pentru vârstele începând cu șase luni. Acest tip de lapte conține multe calorii și această formulă este stresantă pentru metabolismul bebelușului. 

Bebelușii pot bea lapte praf formulele 1 și 2 în primele douăsprezece luni de viață. După primul an, produsul poate fi completat treptat cu alimente complementare. Laptele matern se schimbă și se adaptează singur la nevoile sugarului. Laptele praf formula 1 și 2 sunt cele mai apropiate de laptele matern în compoziție. 

La fel ca laptele matern, conține doar lactoză ca carbohidrați. Aceste formule de lapte praf acoperă nevoile nutriționale ale copilului în primul an de viață. Laptele praf pentru bebeluși fabricat industrial este adaptat nevoilor nutriționale și sistemului digestiv încă imatur al sugarilor și, prin urmare, este aproape la fel de sănătos ca laptele matern. Produsele din lapte praf sunt similare cu laptele matern și se bazează de obicei pe lapte de vacă sau pe lapte de capră, deși mai rar.

Producătorii respectivi obțin laptele praf dintr-un lapte special adaptat printr-un proces de uscare de înaltă calitate. După ce lichidul a fost complet extras din laptele pentru bebeluși, laptele praf de înaltă calitate rămâne.  Lapte praf pentru bebeluși este verificat și produs în mod regulat în conformitate cu îndrumări stricte pentru alimentele pentru copii în ceea ce privește calitatea materiei prime, producția și ambalarea.

Cele mai citite articole

Read Previous

Închirierea de mobilier pentru orice eveniment: de ce merită cu adevărat?

Read Next

Leadership – viziune și strategii

Most Popular