stirile addsite logo

Microsoft Work from home: cea mai bună soluție pentru biroul de acasă!

Companiile își pun mereu întrebarea: Merită să cumperi un pachet Microsoft? Oferta sună promițătoare, deoarece nu există costuri ridicate de achiziție pentru o versiune în cutie a unui pachet Microsoft „work from home”, iar actualizările sunt disponibile oricând. Dar chiar merită și dacă da, pentru cine?

În timp ce opțiunea de a lucra de acasă este un mare beneficiu, este important ca tu și echipa ta să aveți la dispoziție instrumentele software potrivite pentru a vă asigura că vă puteți îndeplini obiectivele.

În aceste momente, Microsoft și-a luat angajamentul de a oferi cele mai bune soluții ce pot fi adaptate noilor condiții de muncă, iar pachetul Work from Home oferă diverse variante de a rezolva situațiile care apar pe neprevăzute.

Atunci când mai multe persoane lucrează împreună la o sarcină, poate fi aproape imposibil să colaborezi atunci când cineva lucrează la distanță. Software-ul de colaborare permite lucrătorilor la distanță să contribuie la fișierele partajate, astfel încât să poată lucra în continuare cu o echipă în timp real.

Acestea fiind spuse, iată cele 5 aspecte pe care instrumentele software  trebuie să le îndeplinească și de care ai nevoie, astfel încât să poți fi productiv în timp ce te bucuri de beneficiile muncii de acasă:

·   Management de proiect

·   Comunicare în timp real

·   Colaborare

·   Monitorizarea și managementul echipei

·   Acces de la distanță.

Cele mai citite articole

Microsoft Teams  îți oferă posibilitatea de a comunica în condiții maxime de productivitate, astfel încât atât tu, cât și echipa, să colaborați la fel ca și într-o zi normală când toată lumea venea la birou.

Care sunt avantajele pe care Microsoft work from home le aduce companiei tale?

Cu ajutorul unui astfel de pachet, oricine se poate bucura de numeroase funcții și caracteristici, care pot ușura atât munca individuală sau în echipă, ci și comunicarea între membrii echipei.

Printre avantajele acestui pachet, se pot enumera:

·   Posibilitatea de a organiza ședințe și conferințe video cu membrii echipei, astfel încât să puteți sta în legătură ori de câte este necesar

·   Discuțiile pe chat sunt doar la un click distanță, indiferent de locația membrilor echipei

·   Poți apela pe oricare din membrii echipei, fără a-ți face griji de întreruperea convorbirii

·   Documente și fișiere pot fi editate și partajate între membrii echipei

·   Totul se desfășoară în cele mai bune condiții de securitate.

Indiferent de membrul echipei sau de dispozitivul deținut, Microsoft Teams poate fi utilizat oricând, dar mai mult decât atât, Microsoft work from home oferă posibilitatea de a beneficia de serviciile și aplicațiile utile care pot răspunde cerințelor personalizate.

Acest pachet Microsoft work from home este cea mai bună alegere pentru toți cei care au trebuit să schimbe munca la birou pe cea din propria casă, însă își doresc să se bucure în continuare de performanță și rezultate de excepție.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum sa imi aleg o lustra pentru o camera cu plafonul jos?

Read Next

Idei de cadouri originale: pijamale de damă personalizate

Most Popular