stirile addsite logo

Mom jeans, pantaloni nu numai pentru mămici. În ce stiluri arată cel mai bine?

Blugii mom fit au revenit în tendințe! Până acum câțiva ani, erau un simbol al jenei, iar acum bat din nou recordurile de popularitate. Le poți vedea în cele mai recente stilizări ale celebrităților și influencerilor. Acest tip de croi are atât de multe beneficii încât este doar surprinzător că nu s-a întors mai devreme. Cum se poartă acești blugi? Cu ce ​​să îi asortezi?

Tricouri strâmte și echilibrarea siluetei

Blugii mom fit sunt pantaloni destul de largi. Au o talie înaltă care pune în valoare fesele și sunt lărgiți în mod deliberat la nivelul șoldului. Picioarele drepte au de obicei 7/8 lungime, așa că expun bine încălțămintea. Nu este ușor să asortezi restul hainelor cu astfel de pantaloni. În primul rând, este de remarcat faptul că blugii mom fit lăresc partea inferioară a corpului. Ei subliniază fundul și șoldurile care pot părea mărite. Prin urmare, este obligatoriu să echilibrezi proporțiile. Așa că cel mai bine este să alegi tricouri și bluze cu un croi destul de strâmt. Partea de jos a tricoului ar trebui să fie neapărat înfiptă în pantaloni, astfel încât să iasă clar în evidență. Acest lucru creează un salt clar între cele două articole și poți vedea că lărgirea părții inferioare a corpului este pur și simplu o chestiune de croi al pantalonilor. Bluza înfiptă în pantaloni nu acoperă fesele, care sunt scoase în evidență în acest stil. Totuși, dacă ești îngrijorată că îți va fi prea frig, poți să îmbraci și o jachetă de damă peste tricou. Toate jachetele boyfriend sunt potrivite pentru blugii mom fit. Sunt destul de lejeri, astfel încât nu subțiază partea superioară a corpului. Purtarea lor face ca întreaga siluetă să fie echilibrată.

Sau poate varianta clasică?

Cele mai citite articole

Știi cum erau purtați blugii mom fit în cei mai populari ani ai lor? Cu crop tops! Este o combinație îndrăzneață, dar în același timp foarte proaspătă, care va funcționa în stilizări la modă. Crop top-urile sunt bluze scurtate. Unele modele se termină chiar sub sâni pentru a dezvălui întregul abdomen, în timp ce altele se termină chiar deasupra buricului. Dacă îi combini cu blugi cu talie înaltă, poți alege ambele tipuri de topuri. Cele mai scurte se lasă mai bine pentru vară și perioada în care vremea va fi mai favorabilă pentru plajă și pentru a-ți arăta corpul. Crop top-urile îți permit să-ți sumliniezi talia și abdomenul. Datorită faptului că pantalonii sunt largi și tricoul scurt nu se mulează pe corp … talia este evident subliniată și subțiată optic. Este, de asemenea, un stil grozav pentru sesiunile foto.

Ce pantofi pentru blugii mom fit?

După cum am menționat deja, blugii mom fit sunt pantaloni care îți scot în evidență pantofii. Așa că haide să alegem încălțămintea care va atrage atenția și va fi cireașa de pe tort pentru întregul stil. Dacă vrei să arăți old school, atunci ar trebui să alegi pantofi sport masivi – albul este o necesitate. Ar trebui să fie un model care să semene cu cei din anii ’70 și ’80. Cu toate acestea, dacă preferi stilizări mai feminine, alege espadrile. Partea de jos a pantalonilor nu le vor acoperi, astfel încât talpa decorativă va fi clar vizibilă. Poți alege și espadrile legate sau cu curelușă la gleznă. Va fi un decor suplimentar pentru piciorul tău.

Cele mai citite articole

Read Previous

De ce este important sa avem datele de contact ale unei firme de tractari auto?

Read Next

Pleci în concediu cu maşina? 4 lucruri care să nu-ţi lipsească din bagaj

Most Popular