stirile addsite logo

Nu încerca să faci bani din jocurile de noroc! Iată de ce

Jocurile de noroc sunt destul de distractive și îți vei petrece timpul într-un mod plăcut dacă ești fan al păcănelelor sau al pariurilor sportive. Dar din momentul în care îți vei seta ca obiectiv să bagi bani din aceste jocuri de noroc, atunci distracția s-ar putea transforma într-o goană nebună după ceva ce s-ar putea să nu obții niciodată. Însă de ce e așa dificil să produci bani la un casino online? Noi am identificat trei motive principale:

Profitul nu este garantat, indiferent cine îți promite contrariul

Jocurile de noroc sunt numite așa datorită unei componente esențiale – norocul. Oricât de mult ai plănui ceva sau orice strategie ai adopta, tot ai nevoie de noroc pentru a face profit la cazino, pariuri sportive sau loto. Desigur, sunt ocazii în care te vei simți stăpân pe situație, dar este doar un sentiment fals. 

Unele strategii sunt bune pentru a face bani la jocuri de noroc, însă nu pe termen lung. Pentru că întotdeauna va exista un avantaj al “casei”, indiferent de jocul ales, nimic și nimeni nu îți garantează profit pe o bucată de timp mai îndelungată. Nicio persoană nu e “Mama Omida”, nimeni nu are cum să prezică următoarea combinație de simboluri la păcănele sau rezultatul unui meci. Totul ține doar de noroc și de aceea e indicat să abordezi jocurile de noroc doar ca pe o sursă de entertainment. 

Casa deține un avantaj

La câte săli de jocuri și case de pariuri sportive există, e clar că cineva face profit. Și asta pentru că niciodată “casa” nu va fi în poziția de a pierde. Cel puțin nu de pe urma jocurilor pe care le furnizează. Pentru a înțelege mai bine de ce se întâmplă asta, trebuie să știi că un cazino online returnează doar un procent din banii pe care îi bagă jucătorii. Dacă un joc are un RTP (Return to Player) de 95%, înseamnă că va returna doar 95% dintre banii care intră în acel joc. 

Cele mai citite articole

Tu în continuare poți să câștigi peste 100% din banii pe care îi bagi (adică să faci profit), dar ideea rămâne că cineva trebuie să piardă. Dacă ai fi singurul care bagă în acel joc, atunci vei pierde garantat 5% din fonduri (din exemplul nostru).

Totul este imprevizibil

Începând de la evoluția unor jucători la echipele favorite și până la cum cad rolele la fiecare rotire la slotul preferat. Nu ai cum să anticipezi următorul rezultat, iar asta îți va dăuna dacă tu vrei să faci bani din jocuri de noroc. Mai ales atunci când se întâmplă acest aspect: ai puțin noroc aplicând o strategie bună și ai impresia că totul se datorează doar acțiunilor tale. Și te decizi să mărești miza pentru a face și mai mulți bani. Deseori, asta duce la prăbușirea bugetului pe care îl ai la dispoziție.

Pentru a te putea distra și, eventual, să scoți un mic profit pe termen scurt, e necesar să știi să îți gestionezi banii. Mărirea mizei într-o perioadă bună poate avea consecințe serioase asupra bugetului tău pentru jocurile de noroc. Tocmai pentru că totul este imprevizibil, nu ai cum să îți dai seama când sau dacă trebuie să mărești pariurile. 

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Cele mai citite articole

Read Previous

5 semne că e posibil să ai probleme de vedere

Read Next

Top 7 autori români care scriu cărți pentru copii

Most Popular